ONDARA REP AJUDES DEL LABORA-SERVEI VALENCIÀ D’OCUPACIÓ I FORMACIÓ- PER VALOR DE 33.539 EUROS AMB QUÈ S’HA CONTRACTAT A 2 PERSONES DURANT 6 MESOS DINS DEL PROGRAMA EMCORP 2021

Hui comencen a prestar els seus serveis a l’Ajuntament d’Ondara les persones seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació

Ondara, 22.10.21. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de l’ADL-AFIC d’Ondara, ha gestionat i aconseguit la concessió d’ajudes de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per un valor total de 33.539,66 euros que seran destinats a la contractació de personal (dins del programa de foment de l’ocupació Emcorp), per a prestar els seus serveis en les instal·lacions i dependències municipals d’Ondara.

Hui ha tingut lloc a l’Ajuntament d’Ondara, amb la presència de la Regidora de Personal i d’Hisenda, Raquel López, la reunió organitzativa amb les dues persones que han sigut seleccionades pel Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació per a cobrir els llocs de treball per als quals s’ha concedit la subvenció, atès que hui divendres 22 d’octubre han començat a treballar a Ondara, amb un contracte de 6 mesos i 10 dies de duració, fins al 30 d’abril de 2022.

Dins del Programa EMCORP 2021 per a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys per a la realització d’obres o serveis d’interès general, l’ajuda concedida ha sigut de 33.539,66 euros. Amb aquesta ajuda, des de l’Ajuntament d’Ondara s’han contractat dues persones; una auxiliar administrativa de suport i atenció al ciutadà, i una delineant per a l’oficina tècnica. Les dues persones seleccionades han començat a treballar hui i estan contractades a jornada completa.

Publicado en Actualitat, AFIC.