ONDARA PARTICIPA AQUEST DIVENDRES 10 DE MAIG AMB 55 PERSONES EN LES V OLIMPÍADES PER A GENT MAJOR QUE TINDRAN LLOC A BENITATXELL

jornades_2019

Ondara, 08.05.19. Aquest divendres 10 de maig se celebrarà al Poliesportiu La Font de Benitatxell la “V Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major”, dins de la Lliga Marina Alta, que comptarà amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Les persones majors de la Marina Alta participaran en aquesta iniciativa esportiva comarcal, provinents de Dénia, Els Poblets, El Verger, Benitatxell, Pedreguer, Llíber, Pego, Xàbia, Ondara i Benissa.

En el cas d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports, participaran en la Jornada Olímpics les persones integrants del curs de gimnàstica de manteniment; participen un total de 55 persones, d’entre 65 i 90 anys.

En la V Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major se celebraran les proves d’atletisme (proves a realitzar: Llançament de pilota, indiaca, cursa individual o per relleus), bàsquet i coreografia.

Publicado en Actualitat, Esports.