SINMA ONDARA DEMANA LA COL·LABORACIÓ DE LA CIUTADANIA PER A EVITAR TRAURE EL FEM AL CARRER ABANS DEL PAS DE LES PROCESSONS

Ondara, 15.04.19. L’empresa municipal SINMA Ondara, encarregada del servei de recollida de fem i neteja viària, ha demanat la col·laboració de la ciutadania resident al centre del casc històric d’Ondara perquè durant els dies de Setmana Santa en què se celebren processons al centre d’Ondara, s’abstinguen de traure la bossa de fem al carrer fins que haja passat la processó. SINMA recorda que el camió del fem passa a realitzar la recollida a partir de les 12 de la nit, per la qual cosa es pot traure el fem una vegada haja passat la processó pels carrers.

Recordem que aquesta setmana hi ha processons dilluns, dimarts, dimecres i divendres, sent la programació de la Setmana Santa d’Ondara la següent quant a horaris i trajectes:

DILLUNS 15 D’ABRIL – DILLUNS SANT

21:00h. PROCESSÓ DEL SILENCI. Eixida des de la Capella de la Mare de Déu de la Soledat del Pas de la Verònica, acompanyat de les Confraries de la Soledat de la Mare de Déu, Confraria de la Dolorosa i Confraria del Crist de l’Agonia i de les Set Paraules. Trajecte: Virtuts, Sant Antoni, Sant Cristòfol, Sant Benet, Sol, encreuament amb Dénia. Eixida de l’Església del Pas de Jesús Natzarè, acompanyat de la Confraries del Sant Sepulcre i Crist Ressuscitat i Confraria de la Pietat. Trajecte: Església, Sant Joan, Sant Josep, Roser i Sol, encreuament amb Dénia. Després de l’encontre seguiran amb orde: Confraria de la Soledat, Confraria de la Dolorosa, Confraria del Crist de l’Agonia i les Set Paraules, Confraria del Sepulcre, Confraria de la Pietat, Confraria de la Verònica i Confraria Jesús Natzarè. Trajecte: Dénia, Llibertat, Roser, Major, Sant Vicent i Convent.

DIMARTS 16 D’ABRIL – DIMARTS SANT

21:00h. TRASLLAT del Pas del Crist de l’Agonia i el Pas de la Dolorosa, des de la Capella del Stmo. Crist de l’Agonia fins a la Capella de la Mare de Déu de la Soledat, acompanyats per la Confraria del Sant Sepulcre i Crist Ressuscitat, Confraria de la Pietat, Confraria de Jesús Natzarè, Confraria de la Verònica, Confraria de la Soledat, Confraria de la Dolorosa i Confraria del Crist de l’Agonia i les Set Paraules. Trajecte: José Iturbi, 9 d’octubre, Sant Joan de Déu, Trinitat, Roser, Major, Sant Vicent i Convent.

DIMECRES 17 D’ABRIL- DIMECRES SANT

21:00h. PROCESSÓ DE L’AMARGOR. Eixida des de la Capella del cementeri del Pas del Sant Sepulcre, acompanyada de la Confraria de la Dolorosa, Confraria del Crist de l’Agonia i les Set Paraules, Confraria de la Verònica. Trajecte: Dénia encreuament amb Sol. Eixida de la Capella de la Mare de Déu de la Soledat del Pas de la Pietat, acompanyada per la Confraria de la Soledat de la Mare de Déu i Confraria de Jesús Natzarè. Trajecte: Sant Vicent, Sant Joan, Dénia, encreuament amb Sol. Després de l’encontre seguiran amb orde: Confraria de la Soledat de la Mare de Déu, Confraria de la Dolorosa, Confraria del Crist de l’Agonia i les Set Paraules, Confraria de la Verònica, Confraria de Jesús Natzarè, Confraria de la Pietat i Confraria del Sant Sepulcre i Crist Ressuscitat. Recorregut des de Sol a Sant Benet, Sant Cristòfol, Sant Antoni, Virtuts i Convent.

DIJOUS 18 D’ABRIL- DIJOUS SANT

19:30h. Missa “In Coena Domini” en l’Església Parroquial. Reserva del Santíssim Sagrament en el Monument, on serà vetlat ininterrompudament pels fidels fins als Sants Oficis de Divendres Sant. L’Església romandrà oberta tota la nit.

DIVENDRES 19 D’ABRIL-DIVENDRES SANT

07:00h. Viacrucis des de l’Església Parroquial al Cementeri. Itinerari: Lluís Santonja, plaça Major, Sant Benet, Roda, Llibertat, Mare de Déu del Roser, Sol, Dénia, Sant Jaume, Pintor Sorolla, Dénia, Cementeri. En cas de pluja no se celebrarà. 19:00h. Sants Oficis de la Mort del Senyor en l’Església Parroquial. 22:00h. Processó General del Sant Enterrament, des del Convent. Itinerari: Convent, Sant Vicent, Major, Roser, Sol, Sant Benet, Sant Cristòfol, Virtuts, Convent.

DISSABTE 20 D’ABRIL- DISSABTE DE GLÒRIA

20:30h. Solemne Vigília Pasqual en l’Església Parroquial.

DIUMENGE 21 D’ABRIL-DIUMENGE DE PASQUA

08:00h. Encontre del Ressuscitat amb Sa Mare en la Plaça Major. A continuació, Processó fins a l’Església Parroquial i Missa Solemne del Dia de Pasqua.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.