OR EN INFANTIL MASCULÍ I PLATA EN BENJAMÍ FEMENÍ AL CIRCUIT DE CROSS CEMA- CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL D’ATLETISME D’ONDARA 17 FEBRER 2019

IMG_20190217_114456 IMG_20190217_114931

El diumenge a les 10:30 es va disputar la última prova del circuït d’Atletisme a Benissa. Aquesta prova consistia en un cross amb un cert nivell de dificultat, on els nostres atletes van tenir una participació destacada.

Ja al finalitzar la cursa, el CEMA va fer entrega dels trofeus als 3 primers atletes que havien aconseguit més punts durant totes les proves disputades en el circuit. L’Escola Municipal d’Atletisme d’Ondara va aconseguir el primer lloc a la categoria infantil masculí per part de Pau Moncho i un segon lloc per Edurne Català en categoria benjamí femení.

IMG_20190217_115135

Els atletes Ondarencs ja estan preparats per començar el Circuit a Peu de la Marina la propera setmana a Xàbia.