CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – JORNADA 16 FEBRER 2019 – EQUIP INFANTIL

168fc0f7ccc56570d9a1

Infantil Ondara – Pedreguer

A les 16:00 del passat dissabte es va disputar el partit entre els equips infantils de Pedreguer i Ondara dirigits per Sam i Omar respectivament. El partit es va complicar molt ja que en el minut 15, els de Pedreguer ja havien marcat 3 gols a través d’un Josep Pons que va ser el jugador del partit. Va sorprendre per velocitat i potència a la nostra defensa que no era capaç de parar els seus atacs. Però a pesar del marcador, l’equip Ondarenc va seguir jugant amb molt bones combinacions entre línies i un control del mig de camp. El resultat no representava el que es veia al camp, però no aconseguien marcar. Tot esforç te la seva recompensa que va arribar uns minuts abans del descans, on Fran escorat a la dreta va llençar un tir des de fora de l’àrea que el porter de Pedreguer no va poder detindre.

La segona part va seguir amb la mateixa dinàmica, un control del partit per part dels nostres i va arribar el gol fins el minut 15 gràcies a una jugada de velocitat de Marc posant el marcador a un únic gol per l’empat. Aquest empat el va tenir Oscar en un tir de fora l’àrea que el porter va poder despejar demostrant una gran actuació, però com el resultat no ens valia, l’equip se’n va anar cap a dalt a pressionar el rival i a dos minuts del final, Josep va tornar a batir a Jordi Caselles deixant ja el resultat molt difícil i a un últim gol en el minut final ja va tancar el resultat. Bon treball dels d’Ondara encara que el resultat no ho representa.

Publicado en Esports.