EL DILLUNS COMENÇA EL I CAMPUS DE FUTBOL I FUTBOL SALA KIKO FEMENÍA D’ONDARA AMB 64 INSCRITS

cartell 1_01

Ondara, 22.06.18. El proper dilluns 25 de juny comença el I Campus de Futbol i Futbol Sala Kiko Femenía d’Ondara, que se celebrarà del 25 al 29 de juny a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Vicent Zaragoza i del Pavelló Municipal. Ahir dijous 21 de juny es va celebrar a la Casa de Cultura d’Ondara la reunió prèvia dirigida a les famílies per a explicar amb detall la metodologia i planificació del campus; una trobada que va comptar amb l’assistència dels familiars i amb la participació de la Regidora d’Esports, Mar Chesa; el coordinador de l’Escola de Futbol, Vicent Moncho; entrenadors i monitors del campus.

REUNIO CAMPUS FUTBOL (3)REUNIO CAMPUS FUTBOL (1)

El campus està organitzat com a novetat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara (que està dirigida per Mar Chesa), l’empresa municipal PIMON i l’Escola Municipal de Futbol d’Ondara, sota la coordinació de Vicent Moncho. La principal novetat d’aquest campus és que es realitzarà integrant dues modalitats; futbol i futbol sala, per a enriquir la tècnica i tàctica dels joves futbolistes, practicant tots ambdós modalitats. El campus compta amb un total de 64 jugadors inscrits des dels 4 fins als 12 anys (des de categoria querubí fins a aleví d’aquesta temporada; els més majors, també realitzaran futbol 11 per a introduir-los en la categoria infantil de la pròxima temporada).

El I Campus de Futbol i Futbol Sala Kiko Femenía d’Ondara està dirigit per Paula Larrosa i Borja Serrano, i quant a l’equip tècnic, està compost per 9 persones; compta amb 4 entrenadors de futbol, 3 de futbol sala, i 2 monitors de temps lliure: Juan Manuel Martín Luque «Korn», Raúl Ayllon, Lluis Fornés, Paula Larrosa, Borja Serrano, Jordi Estarca, Jaume Valero, Javier Garcia de la Cruz, i Andrea Ponce.

En el Campus l’alumnat es distribuirà en grups segons les categories, per a realitzar entrenaments específics, i jocs en l’horari de temps lliure després del dinar. El dimecres 27 de juny aniran a la platja, on practicaran futbol – platja per a enriquir la seua tècnica en jugar en una superfície diferent. Aquest dia esmorzaran a la mar.

Una altra de les novetats d’aquesta edició és que es comptarà amb el dinar preparat diàriament per establiments de la localitat. El dilluns, paella de carn i verdures pel Terrat; el dimarts, pasta pel Valero; el dimecres, fideuà a càrrec del Rte. Plaça de Bous; el dijous, pollastre amb creïlles preparat per Tasta’m; i el divendres, lluç amb croquetes i creïlles a càrrec d’El Gallego. A més, els esmorzars de tota la setmana, excepte el dimecres, els prepararà el Sport Bar. I el dimecres, dia en la platja, el Cafè Temptacions prepararà coques de pizza per a esmorzar allí. A més, l’aigua diària va a càrrec d’Acuanat i la fruita serà proveïda diàriament per Fruites El Prado.

horaris campus (1)horaris campus (5)

horaris campus (2)horaris campus (3)

horaris campus (4)

Publicado en Actualitat, Esports.