LA REGIDORIA DE CULTURA CLAUSURA AMB UN FESTIVAL ELS CURSOS IMPARTITS EN LA TEMPORADA 2017-2018

Ondara, 22.06.18. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara va clausurar ahir dijous 21 de juny els cursos organitzats durant la temporada 2017-2018, amb un vistós acte celebrat a la Plaça de Bous d’Ondara. El festival va comptar amb les demostracions a càrrec dels alumnes de pilates, zumba, dansa del ventre, salsa i batxata, sevillanes, danses populars (adults i infantil), i danses del món. A més, es va oferir una demostració de flamenc, que és una novetat per a la pròxima temporada de cursos 2018-2019, com ha avançat la Regidora de Cultura, Raquel Mengual.

Amb aquesta iniciativa s’ha brindat als alumnes l’oportunitat de demostrar el que han après al llarg de l’any, al mateix temps que es dóna a conèixer l’oferta soci cultural del municipi. L’acte a la Plaça de Bous va resultar ser molt vistós i participatiu. La demostració de balls va comptar amb nombrosos espectadors, que van poder comprovar els avanços de l’alumnat. Aquests cursos tenen molta acceptació entre la ciutadania, i en les diferents classes participen persones de totes les edats, incloent-hi als xiquets i xiquetes de danses tradicionals.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha aprofitat per a donar les gràcies a tots els participants en la cloenda, tant a l’alumnat que ha mostrat els seus avanços, com al públic assistent, i ha animat la població a què participe la pròxima temporada en els cursos que es planifiquen des de l’Ajuntament d’Ondara. Ha aprofitat per a anunciar que el curs de danses tradicionals per a xiquets i xiquetes s’impartirà com a novetat al Col·legi Sanchis Guarner com a activitat extraescolar gratuïta en horari de 15:30 a 17 hores el pròxim curs 2018-2019.

cursos cultura (1)cursos cultura (2) cursos cultura (3)cursos cultura (4) cursos cultura (5)cursos cultura (6) cursos cultura (7)cursos cultura (8) cursos cultura (9)cursos cultura (10)

cursos cultura (11)

Més fotos de la cloenda:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1890888327597933

Publicado en Actualitat, Cultura.