CULMINA EL CURS DE MEMÒRIA -MENT ACTIVA PER A MAJORS I EL PROGRAMA DE VOLUNTARIAT A L’INSTITUT

Ondara, 21.06.18. El passat 15 de juny va concloure el taller de memòria-ment activa que ha impartit l’Ajuntament d’Ondara des del passat mes d’octubre per a les persones majors. Quasi 60 persones han participat en aquest taller, que ha estat impartit per Tere Fullana al Centre Social els dimarts i els divendres.

A més, ahir dimecres 20 de juny, va culminar el programa de voluntariat que alguns dels participants d’aquest curs de memòria han realitzat a l’IES Xebic d’Ondara. Aquest curs va comptar ahir amb el lliurament dels diplomes als seus participants, amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro. A través d’aquest programa, les persones voluntàries han participat en grups interactius a l’institut, socialitzant, compartint activitats amb els alumnes, i mostrant-los com treballar en grup. És el segon any consecutiu en què es desenvolupa aquest programa de voluntariat de persones majors a l’institut, i la resposta ha tornat a ser molt positiva a nivell social, tant per als alumnes de l’institut com per als voluntaris, que es consoliden en la seua gran validesa per a la societat. En aquesta edició, sis persones han sigut voluntàries en aquest programa desenvolupat a l’IES Xebic, i ahir van rebre el seu diploma en presència dels membres de la comunitat educativa de l’institut.

taller memoria (1)taller memoria (2)

taller memoria (3) taller memoria (4)

Des de l’Ajuntament d’Ondara es valora de forma molt positiva els diversos cursos i activitats en grup, dirigits a les persones majors, que s’han impartit al Centre Social durant aquesta temporada, amb la finalitat de millorar l’estimulació cognitiva, l’activitat física o les habilitats manuals de les persones majors; unes propostes que serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia.

En el cas del taller de memòria-ment activa, cal destacar que ha comptat, entre les seues activitats d’aquest curs, amb la realització d’un programa de ràdio en l’emissora municipal La Veu d’Ondara, “Els nostres majors”, en què han col·laborat els participants en el taller.

programa radio (1)programa radio (2) programa radio (3)programa radio (4)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.