MÉS D’UN CENTENAR DE PERSONES VAN PARTICIPAR EL DIUMENGE EN LA POPULAR CAMINADA A SEGÀRIA ORGANITZADA PER LA REGIDORIA D’IGUALTAT

Els actes del cap de setmana van incloure el divendres el teatre “La Teta Lisasobre el càncer de mama

Ondara, 20.03.18. La Regidoria de Cultura i d’Igualtat d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va organitzar diumenge passat 18 de març la tradicional caminada per la igualtat a Segària. Més 120 persones d’Ondara van participar en la caminada, que els va portar des de la Plaça Major fins al Parc Públic de Segària, a uns 3 quilòmetres de la localitat. Allí van esmorzar, i posteriorment, van tornar a peu a Ondara. A la caminada per la igualtat van assistir persones de totes les edats, xiquetes, xiquets, dones i homes, en una jornada que es va desenvolupar amb un ambient distés i de camaraderia.

bty

Raquel Mengual ha aprofitat per a recalcar la importància de conscienciar a la ciutadania que cal participar en cada acte reivindicatiu. La caminada per la Igualtat a Segària està englobada en la programació del mes de març de la Regidoria de Cultura i d’Igualtat, que inclou diverses accions per la igualtat, coincidint amb la commemoració, el 8 de març, del Dia Internacional de la Dona.

El cap de setmana es va completar amb una altra interessant proposta; la sessió teatral “La Teta Lisa” que va anar a càrrec de SaludArte Teatre. L’obra va tenir lloc divendres passat 16 de març en l’Auditori Municipal d’Ondara. “La Teta Lisano va deixar indiferent els assistents, com a projecte multidisciplinari de la Companyia SaludArte Teatre que mescla diverses arts com el teatre, la fotografia, la pintura i la literatura, amb altres continguts de valor social i cultural, capaços de generar elements de reflexió col·lectiva sobre la dona, l’educació per a la salut, el càncer i el caràcter terapèutic de l’art.

LA TETA LISA 3 LA TETA LISA 4

LA TETA LISA 5 LA TETA LISA 6

Publicado en Actualitat, Cultura.