CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA 16 DESEMBRE 2017

16-12-2017-aleviA 16-12-2017 -Juvenil16-12-2017-aleviC

16-12-2017-benjamí-C 16-12-2017-benjami-B

PREBENJAMÍ A

El passat dijous, en un avanç de la jornada, el prebenjamí A es va desplaçar a Dénia on després d’una primera part molt igualada i no aprofitar diverses ocasions de gol en els primers minuts es va arribar al primer gol de l’equip denier que va aprofitar un rebot.

La segona part va ser més desequilibrada i l’equip de Dénia va aprofitar les seues ocasions i el nostre equip va baixar la intensitat, però un canvi d’actitud els últims minuts va provocar que marcarem dos gols encara que no va ser suficient per superar el rival. Resultat final 4-2.

JUVENIL

Partit disputat el dissabte a les 16:00 al poliesportiu Vicent Zaragoza, que ha suposat la tercera victòria seguida del juvenil! Partit de gran intensitat i velocitat, sense un control clar per cap dels dos equips. Només als últims 15 minuts de la primera part, l’equip ondarenc ha sigut superior i ha tingut el seu fruit al minut 37 amb un gol després d’una bona recuperació.

La segona part ha sigut molt travada al mig de camp, algunes ocasions desaprofitades que han fet patir fins l’últim minut. 23 punts i arribada a nadal a la zona tranquil·la de la classificació.

BENJAMÍ C

Desplaçament al sempre difícil poliesportiu de la Nucia el dissabte, partit complicat contra un gran rival però on els entrenadors d’Ondara destaquen l’actitud i les ganes del seus jugadors. La primera part ha faltat sort per a convertir les oportunitats que ha tingut el nostre equip i em rebut 5 gols. Front al que podria haver passat, els ondarencs han seguit jugant amb la mateixa actitud front un rival molt superior. El resultat final ha sigut un clar 9 -0.

ALEVÍ A

Al poliesportiu Vicent Zaragoza de Ondara, l’Aleví A ha jugat amb el Gorgos, tercer classificat de la competició. A pesar de la superioritat de l’equip de Gata, l’Ondara ha pogut avançar-se al marcador en els primers compassos del partit, però ja quasi al descans l’equip rival ha igualat el marcador.

La segona part ha sigut molt semblant, l’Ondara s’ha tornat a avançar, però a falta de 10 minuts pel final, el Gorgos torna a empatar el partit, resultat final i bones sensacions per seguir treballant.

BENJAMÍ B

L’equip Benjamí B s’ha desplaçat a Gata, on ha disputat un partit molt igualat que s’ha caracteritzat per la intensitat del joc i que finalment als últims minuts s’ha resolt a favor de Gata gràcies a un corner, deixant el resultat en un 4-3 a favor del Gorgos.

ALEVÍ C

Desplaçament a la Nucia de l’equip Aleví, on durant el partit els dos equips van tractat molt bé el baló, començant la jugada sempre des de baix. Partit on l ‘afició gaudit del treball dels entrenadors. La primera part va ser molt igualada, però amb poques ocasions de gol i on el nostre porter Marc Salort va fer una molt bona intervenció, però acabant aquesta part l’equip de la Nucia va fer el primer gol.

Al començament de la segona part, el nostre Diego aprofitant una errada defensiva va igualar el resultat i a partir d’aquest moment l’equip ondarenc va dominar el joc i a la treta d’un córner va arribar el 1 a 2. Ja acabant el partit la Nucia va disposar d’alguna ocasió però que no va poder aprofitar. Bon partit i gran joc col·lectiu dels xiquets.

PREBENJAMÍ B

Dissabte a primera hora, l’equip ondarenc es va desplaçar al poliesportiu Diego Mena per a jugar amb el líder de la lliga. Si bé la diferència entre els dos equips era considerable, l’actitud i la intensitat del joc del jugadors ondarencs ha sorprès a l’equip de Dénia, que ha arribat a la segona part amb un avantatge de 3 gols a zero. Ja a la segona part, la dinàmica ha sigut la mateixa, joc intens, possessió molt equilibrada i el Dénia ha marcat dos gols més arribant al final amb un resultat de 5 a 0.

CADET

L’equip ondarenc es va enfrontar al cadet de la Nucia, sent aquest un equip molt superior que tan sols porta 2 gols en contra en tota la temporada. Els nostres jugadors van plantar cara, varen tenir fins 4 ocasions clares gràcies a un joc a contra-atac ben desenvolupat, però l’acció del seu porter ho van impedir. El resultat final va ser un clar 5-0.

INFANTIL

L’equip infantil es va desplaçar al Camp Municipal de La Nucia, on ja el partit va començar de cara per l’equip local que es va avançar en el marcador en el minut 5, degut a que l’equip ondarenc va eixir dormit al principi del partit. Després del gol els groguets es varen despertar, varen començar a dominar, varen capgirar el marcador i es posaven 1-2 (minut 27, minut 32). Així es va arribar al descans del partit.

En la segona part els groguets tornaren a eixir dormits i la Nucia mitjançant un corner va retallar el marcador(2-2 minut 53). A partir d’aquest moment els ondarencs no varen saber reaccionar i als 3 minuts després del 2-2 la Nucia va marcar el 3-2 (minut 56) que va arribar fins el final del partit.