LA CASA DE CULTURA D’ONDARA ACULL L’EXPOSICIÓ “CLAROR” DE LA PINTORA LOCAL ROSA GAVILÀ FINS AL 29 DE DESEMBRE

bty

Ondara, 04.12.17. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, va inaugurar divendres passat a la Sala d’Actes de la Casa de Cultura l’exposició pictòrica “Claror”, de l’artista local Rosa Gavilà. La mostra es podrà visitar fins al 29 de desembre. En la inauguració, Rosa Gavilà va estar acompanyada per una gran presència de públic, estant entre els assistents la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, la qual va donar l’enhorabona i va felicitar a Rosa Gavilà per la seua meravellosa exposició “Claror” en què destaquen especialment obres de paisatges i naturalesa.

btybty

Rosa Gavilà (Ondara, 1943), després de viure a França, on va aprofundir en el món de l’art, ha impartit classes de pintura a la població d’Ondara i s’ha dedicat a la restauració d’art. Al març de 2016, la Regidoria de la Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara li va rendir un homenatge en la commemoració del Dia Internacional de la Dona.

La seua primera exposició va començar a preparar-la a França, però la va exposar a Ondara en 1987. Després d’aquesta experiència, es va plantejar quedar-se a Ondara i continuar en el món de l’aquarel·la. En aquest període és quan més classes va impartir; va exposar i va restaurar. En 1998 va realitzar conjuntament amb els seus alumnes el primer taller de manualitats al claustre de la Casa de Cultura d’Ondara. Durant 13 anys i amb el suport de l’AMPA va donar classes de pintura en els col·legis Marjals i Sanchis Guarner, i va exposar cada any els treballs realitzats pels alumnes. Sa casa ha sigut casa i taller durant anys. Ara mostra les seues obres en aquesta exposició que es pot visitar a la Casa de Cultura d’Ondara fins a finals de desembre en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores.

btybty

Publicado en Actualitat, Cultura.