EL PAVELLÓ D’ONDARA SERÀ SEU DEL PROGRAMA DE TECNIFICACIÓ DE LA FBCV

L’Ajuntament i la FBCV signen un conveni de col·laboració perquè les instal·lacions d’Ondara es convertisquen en la seu del programa de tecnificació de la nova temporada, des d’octubre fins a juny

Ondara, 17.10.17. El pavelló municipal d’Ondara ha sigut triat per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) per a ser Seu del Programa de Tecnificació de la FBCV. El pavelló d’Ondara compta amb totes les característiques tècniques i serveis necessaris per a desenvolupar iniciatives relacionades amb l’esport del bàsquet. A més, el seu emplaçament a la població, entre València i Alacant, ho converteixen en un lloc idoni per a acollir activitats amb l’assistència de participants provinents de tota la Comunitat Valenciana.

conveni ondara fbcv (2)

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i el President de la FBCV, Salvador Fabregat, han signat aquest matí a l’Ajuntament d’Ondara el conveni que estableix un marc de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació entre l’Ajuntament d’Ondara i la Federació Bàsquet Comunitat Valenciana. L’objecte específic d’aquest conveni és convertir a Ondara en Seu del Programa de Tecnificació de la FBCV durant la vigència del mateix. Amb aquest fi, l’Ajuntament d’Ondara cedirà l’ús de les instal·lacions esportives del Pavelló Municipal d’Ondara (2 pistes de bàsquet-minibàsquet i els vestidors necessaris) per al desenvolupament del Programa de Tecnificació de la FBCV, en perfectes condicions d’ús, per a les dates següents: 29 d’octubre; 12, 19, i 26 de novembre; 17 de desembre; 14 i 28 de gener; 4 i 18 de febrer; 11 i 25 de març; 15 i 22 d’abril; 6 i 20 de maig i 10 de juny. Per la seua banda, des de la FBCV es difondrà el nom d’Ondara com a Seu del Programa de Tecnificació de la FBCV, i es realitzarà una activitat dins del Pla de Formació Contínua (tant d’entrenadors com del Comitè Tècnic Arbitral).

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, han agraït a la Federació que haja pensat a Ondara per al programa de tecnificació, que suposa un benefici per a la promoció del bàsquet, i han mostrat la voluntat de l’Ajuntament d’Ondara de continuar impulsant i col·laborant amb totes aquelles iniciatives que fomenten la pràctica de l’esport en la població.

Publicado en Actualitat, Esports.