RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE FUTBOL CAP DE SETMANA 10-11 I 12 DE MARÇ 2017

Aquest cap de setmana, la jornada de futbol per l’escola va començar divendres on el Benjamí B, en un partit molt enredat, va perdre contra un Benidorm que va arribar molt poc a la porteria contrària, però la pilota no va voler entrar per als d’Ondara. Tres partits es van disputar a Pego, el més matiner l’Aleví, on un Pego molt ordenat i amb les idees molt clares va guanyar contra els ondarencs.. El benjamí més menut el C, va ser superat amb facilitat per un equip Pegolí molt superior,. Ja al final del matí, el Benjamí A va superar el Pego C amb certa facilitat.

 

Al poliesportiu Vicent Zaragoza, el pre-benjamí A1 i els pre-benjamins més menuts van perdre els respectius partits contra un Pedreguer molt ben organitzat al camp.El més important és que ja s’observa una milloria tàctica referent al posicionament en el camp i en les transicions dels nostres menuts.

 

A futbol 11, l’equip infantil B es va desplaçar a la Vila, on va ser superat amb facilitat per l’equip de la marina baixa. Ja al Vicent Zaragoza, la vesprada del dissabte va tenir dos partits amb equips Deniers, que es van acabar amb una derrota i una victòria per part dels equips Infantil A i el Cadet de l’escola.

DSC_1492 DSC_1559 DSC_1533

 

Publicado en Esports.