LA PISCINA D’ONDARA VA ACOLLIR DISSABTE PASSAT LA 2a PROVA DE LA VI LLIGA COMARCAL DE NATACIÓ EN EDAT ESCOLAR 2016-2017

prova ondara gener2017 (2)

Va comptar amb 177 nadadors de 6 a 18 anys de tota la comarca

Ondara, 31.01.17. La piscina municipal d’Ondara va acollir dissabte passat 28 de gener la segona prova de la VI Lliga comarcal de natació en edat escolar 2016-2017, organitzada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), després de la celebració de la primera prova en la piscina de Pego (el passat 26 de novembre en les modalitats de crol i esquena).

La prova d’Ondara va comptar amb la participació d’un total de 177 nadadors de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior ( xiquets i xiquetes de 6 a 18 anys), en les modalitats de crol i braça. Van participar sis escoles de natació de la comarca: Poble Nou de Benitatxell (amb 28 nadadors), Aqualia Dénia (amb 38), Pego (35), Benissa (26), El Verger-Tonus (15) i Ondara (amb 32 participants). L’Escola de Natació d’Ondara està entrenada per Mario Páez i Carlos Vall.

En total es disputaran cinc proves de la VI Lliga comarcal de natació en edat escolar 2016-2017; després de les de Pego i Ondara, les pròximes seran les de Dénia, Benissa i Poble Nou de Benitatxell.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha qualificat com “molt positiva i amb molta participació” la celebració d’aquesta prova, i ha destacat la gran actuació dels xiquets i xiquetes de l’Escola de Natació d’Ondara, que van obtindre molt bons resultats, i van demostrar la seua evolució, gràcies al treball constant i les hores d’entrenament a la piscina d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.