LES GIMNASTES D’ONDARA ACONSEGUEIXEN 20 PODIS EN LA II FASE DE LA VII LLIGA COMARCAL, CELEBRADA A ONDARA

 

Ondara, 15.03.16. Diumenge passat 13 de març, el pavelló municipal d’Ondara va acollir la II Fase de la VII Lliga comarcal de les Escoles Esportives municipals de Gimnàstica Rítmica temporada 2015-2016. En aquesta lliga participen les escoles d’Ondara, Gata, Dénia, Pego, Calp, Benissa i Benitatxell. El Pavelló d’Ondara va ser l’escenari d’aquest vistós esdeveniment esportiu que va congregar com a públic a centenars de persones provinents de tota la comarca. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, entrenada per Alicia Ivars i Cristina Sala (amb Blanca Vanaclocha, Mar Riera i Alba Fornés com a segones entrenadores), va obtenir uns magnífics resultats, aconseguint un total de 20 podis (10 individuals, 4 de conjunts, 3 de duos i 3 de trios) i sumant unes excel·lents puntuacions per a la seua classificació comarcal.

 

En el cas de les actuacions individuals de les alumnes d’Ondara, van aconseguir diversos podis en la primera prova. Inés Soler va ser 2a en prebenjamí; en categoria benjamí, Maria Vallalta va ser 3a; Nicole Bisbal 2a; i Isabel Cano, 1a. Paula González va ser 2a en aleví. En categoria infantil, Paula Mengual va ser 3a i Blanca Tomás 1a. I en cadet, 1a Irene Estévez, 2a Cristina Moreno i 3a Alba Fornés. Quant a conjunts, les alumnes d’Ondara van ser les primeres classificades de la prova en la categoria benjamí (conjunt A); les segones en aleví (conjunt A) i en infantil, i les terceres en aleví (conjunt B).

 

Respecte a la competició de duos, van ascendir al podi en tercera posició de categoria aleví, Vera Monedero i Irene Martí; en segona posició en categoria infantil, Cristina Saiz i Angèlica Carrió; i en tercera posició de la mateixa categoria, Mireia Paya i María Sánchez. Respecte als trios, en categoria benjamí van ser primeres Ainara Gómez, Carolina Brígido i Noa Petrignani; i segones, Yurena Badía, Noa Quinto i Ruth Barber. En categoria infantil, el trio d’Ondara va ser el primer classificat, integrat per Adriana Noguera, Giuletta Rolfs i Julia Mut.

 

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara es va lliurar una medalla a les tres primeres classificades de cada categoria. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, va lliurar les medalles i va felicitar les gimnastes de Ondara pels seus excel·lents resultats, “que demostren el gran treball, esforç i dedicació que suposa cada una de les coreografies presentades”. Chesa ha destacat “l’èxit d’organització i de participació en aquesta prova”, que va congregar a més de 400 persones com a públic, així com el magnífic ambient esportiu on van quedar patents valors com l’esforç, el respecte i la camaraderia.

 

Els equips de conjunts d’Ondara estan integrat per les gimnastes següents:

 

  • Benjamí “A”: Mireia Pons Fornés, Aina Server Palones, Paula Vives Ruzafa, Ana Monedero Vassileva, i Alma Llobell Quirós.

 

  • Benjamí “B”: Paula Jordà Giradles, Maria Hernandez Bas, Ainhara Buigues Mengual, Valeria Doménech Bisquet, i Vega Vizcaya Miralles.

 

  • Benjamí “C”: Judith Ballester Carrió, Clara Mas Poquet, Andrea Munera Gilabert, Amia Salort Guillem, Ruth Almero Mut, i Elsa Osuna Arjona.

 

  • Benjamí “D”: Zaira Quintanar Rodríguez, Elsa Femenia Guillem, Paula Giner García, Irene Riera Sotos, i Sara López Jordà.

 

  • Benjamí “E”: Sara Arlandis Ramos, Iratxe Parra Valle, Mar Ripoll López, Mireia Ribes Castellanos, i Evelina Bulat.

 

  • Aleví “A”: Ana Reig Salort, Nadia Boluda El-Hamani, Julia Signes Cantó, Gulyhana Sánchez Galán, i Maria Llorens Cardona.

 

  • Aleví “B”: Azahar Vanaclocha Gonzalez, Nerea Bonet González, Ainhoa Vicens Gilabert, Alejandra  Molina Picó, i Laura Zaragoza Ferrando.

 

  • Infantil: Alba Serer Rivera, Gabriela Server Segura, Carla Romero Gila, Mar Carrió García, Maia Ortolà Ginestar, Manuela Ivars Nieto

 

  • Cadet: Estela Dengra Cantó, Rosana Sesé Fornés, Enma Mengual Cuñat, Begoña Garciacampillo, Ellie Verger i Aitana Fornés Echagüe.

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.