JA POTS ACCEDIR A L’ORDENANÇA REGULADORA DE FESTES I TRÀMITS DIGITALS PER A LA INSTAL·LACIÓ DE GARITOS – SANT JAUME 2016

La Regidoria de Festes d’Ondara recorda que totes les penyes i quintades, tant les ja existents com les de nova creació, hauran d’omplir l’annex de la normativa “Sol·licitud d’autorització de garito”, per a la seua col·locació en les Festes de Sant Jaume 2016.

Ja pots consultar l’ordenança reguladora de festes del poble d’Ondara, i accedir als formularis d’autorització de garitos directament des de la pàgina web de l’Ajuntament d’Ondara en aquest enllaç:

https://www.ondara.org/festes-de-sant-jaume-ordenanca-i-tramits

 ORDENANÇA REGULADORA DE FESTES DEL POBLE D’ONDARA

Pots visualitzar ací l’ordenança i la informació necessària a presentar: https://goo.gl/7w7YPB

Es possible tramitar aquesta documentació en línia accedint als enllaços que pots trobar ací o també per registre d’entrada (els annexos 1, 2, 3 es troben dins de l’ordenança per a omplir en paper i així poder presentar-ho per registre d’entrada).

TRÀMITS EN LÍNIA

SOL·LICITUD AUTORITZACIÓ ACTIVITATS / OCUPACIÓ (ANNEX 1)

https://goo.gl/forms/J0umq6raAZzI0Qt42

SOL·LICITUD AUTORITZACIÓ DE GARITO (ANNEX 2)

https://goo.gl/forms/u1oBKbRHrw5eUfte2

DECLARACIÓ RESPONSABLE D’INSTAL·LACIÓ DE GARITO (ANNEX 3)

https://goo.gl/forms/gKPFbi0LSqk4LhOG2

A més, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ondara recorda que tots els components de penyes que no puguen fer la sol·licitud per a instal·lar els seus garitos de forma digital, tenen a la seua disposició els impresos de sol·licitud en paper en la Casa de Cultura. També poden consultar en paper la normativa de festes en la Casa de Cultura.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.