LA CAMPANYA DE PREVENCIÓ DE LA PÈRDUA AUDITIVA PER A MAJORS DE 55 ANYS TINDRÀ LLOC ELS DIES 25 I 26 DE MAIG ENFRONT DEL CENTRE SOCIAL

 

CARTELONDARA1_01

 

Ondara, 18.05.16. Els dies 25 i 26 de maig tindrà lloc a Ondara la Campanya de prevenció de la pèrdua auditiva. Les Regidories de Sanitat, Majors i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara col·laboren en aquesta campanya del Centre Auditiu Audiotechno, que va dirigida a les persones residents a Ondara majors de 55 anys, a les que aquests dies se’ls està remetent una carta informant-los sobre aquesta iniciativa.

 

Per a desenvolupar la Campanya de prevenció de la pèrdua auditiva s’instal·larà un furgó medicalitzat, en el que professionals de l’audició realitzaran revisions auditives gratuïtes, i informaran sobre les solucions i precaucions que s’han de prendre per a evitar o tractar la pèrdua d’audició. El furgó s’instal·larà el dimecres 25 i dijous 26 de maig al carrer Germanies, enfront del Centre Social d’Ondara, en horari de 10 a 14 hores.

 

Des de les Regidories de Sanitat, Majors i Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara, els seus responsables, Zeus Serrano i Mª Carmen Velázquez, han animat a les persones majors de 55 anys a què acudisquen a realitzar-se aquestes revisions de forma gratuïta, a fi de millorar la seua salut auditiva i la seua qualitat de vida.

 

Des del Centre Auditiu Audiotechno s’ha donat a conèixer respecte d’aquesta campanya de prevenció que el 15% població adulta mundial pateix algun tipus de pèrdua d’audició; el 75% dels adults amb pèrdua d’audició tenen 65 anys o menys, i el 95% de les persones amb pèrdua d’audició poden beneficiar-se amb l’ús d’audiòfons.

 

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.