ONDARA HA ACOLLIT HUI L’INICI DE CURS DEL PROJECTE «PILOTA A LES TROBADES D’ESCOLES VALENCIANES»

El Trinquet d’Ondara ha sigut l’escenari de la trobada de pilota grossa amb xiquetes i xiquets d’Ondara, El Verger, Pego, Benissa, Confrides i Onil

Ondara, 02.10.24. Hui dimecres 2 d’octubre, el Trinquet Municipal d’Ondara ha acollit l’acte d’inici de curs de la segona edició del projecte «Pilota a les Trobades d’Escoles Valencianes»; una iniciativa de la Federació d’Escola Valenciana que té com a objectiu difondre la pilota valenciana durant les Trobades i, en concret, la pilota grossa. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Lluís Fornés, ha coorganitzat aquest acte amb la cessió d’espais i ajudant en l’organització. La presentació d’aquest esdeveniment esportiu i formatiu ha comptat, aquest matí, al Trinquet Municipal ondarenc, del Regidor d’Esports, Lluís Fornés, i els responsables del projecte de pilota a les Trobades d’escoles valencianes, Vicent Romans i Sebastià Giner.

Xiquetes i xiquets d’Ondara, El Verger, Pego, Benissa, Confrides i Onil han participat al Trinquet d’Ondara i carrers dels voltants en aquesta jornada de convivència. Des de les 9:30h fins a les 13:30h han jugat diferents partides, tant al carrer com dins del trinquet, el gran i el trinquetet de pilota grossa. El projecte «Pilota a les Trobades d’Escoles Valencianes» naix de la Federació d’Escola Valenciana perquè va entendre que l’esport també havia d’estar integrat en les activitats que es fan durant les Trobades d’Escoles Valencianes. L’acte de presentació s’ha fet hui a Ondara ja que té el segon trinquet més antic en actiu i, a més, l’Escola de Pilota és de les més exitoses. Respecte la modalitat que s’ha triat per a la seua introducció, ha sigut la pilota grossa perquè és una modalitat accessible a tot el món.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.