AUTORITZAT EL SERVEI D’AJUDA DOMICILIÀRIA DE LA FUNDACIÓ NTRA. SENYORA DE LA SOLEDAT

Des del 14 d’octubre es prestarà atenció telefònica per informar a les persones interessades en aquest servei, que començarà a funcionar el 4 de novembre

Ondara, 30.09.24. La Fundació Ntra. Senyora de la Soledat d’Ondara, que té encomanada la gestió de la Residència d’Ondara i del Centre de Dia, ha sigut autoritzada per la Conselleria de Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda, per a prestar el SAD, Servei d’Ajuda Domiciliària, en Ondara. Així ha sigut anunciat per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; i la presidenta del Patronat de la Residència, Paqui Ferrando, junt amb Rovi Miralles, treballadora social.

Segons han anunciat, des del 14 d’octubre es prestarà atenció telefònica per informar a les persones interessades en aquest servei, que començarà a funcionar el 4 de novembre. Les persones interessades podran telefonar al 638986913 en horari de 10 a 13 hores a partir del 14 d’octubre per tal de rebre tota la informació referent als requisits, preus i característiques del servei. També seran informats a través del personal d’atenció a la Dependència de la MASSMA. Des del 4 de novembre, les persones que complisquen els requisits es podran veure’s beneficiades d’aquest nou servei que estarà prestat per personal qualificat (tècnics especialitzats en infermeria, TAPS i personal amb certificació professional d’ajuda a persones dependents). El SAD Servei d’Ajuda Domiciliària podrà ser contractat de forma privada o a través de la corresponent resolució de Dependència, si bé des del propi servei es donaran tots els detalls sobre com accedir a l’atenció, via telefònica.

És una notícia molt esperada i anhelada per les persones dependents i les seues famílies, segons ha manifestat l’Alcalde, José Ramiro, el qual ha ressaltat que «es un servei molt demandat; Ondara té una població envellida i hi ha molta gent que demana aquest servei d’ajuda a domicili; i què millor que ens ho preste la nostra residència». El SAD, Servei d’Ajuda Domiciliària, és per aquelles persones que necessiten atenció en casa, per aquells familiars que són persones dependents, que necessiten per exemple ajuda per alçar-los, dutxar-los, donar-los de dinar o la medicació, etc. L’Alcalde ha lloat la gran tasca que fa la Residència en aquest sentit, destacant que «sabem la Residència funciona molt bé, i volíem traslladar eixe bon fer al SAD, que des d’ara es prestarà també per la Fundació Ntra. Senyora de la Soledat d’Ondara»

Publicado en Actualitat, Ajuntament.