HUI CONCLOUEN LES ESCOLES D’ESTIU D’ONDARA 2024

230 alumnes han participat en l’Escola d’Estiu educativa i multiesportiva; 75 al taller de Rítmica, i 62 a l’Escoleta Infantil d’Estiu

Ondara, 30.08.24. Hui 30 d’agost han culminat les Escoles d’Estiu Ondara 2024. L’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Educació i Esports, ha impartit l’Escola Multiesportiva a la piscina i pavelló, i l’Escola Educativa al Col·legi Sanchis Guarner. D’altra banda, l’empresa municipal SINMA ha impartit l’Escoleta Infantil d’Estiu a l’escoleta infantil municipal, i el Taller de Rítmica al pavelló. Enguany s’han matriculat un total de 230 xiquets i xiquetes a l’escola d’estiu en les modalitats educativa i multiesportiva, organitzades per les Regidories d’Esports i Educació (l’empresa Nitidia Esports SL ha estat l’encarregada d’organitzar i dur a terme aquestes activitats). També han participat 75 xiquetes i xiquets al taller de Rítmica d’estiu, i 62 a l’Escoleta Infantil d’estiu de l’Escola infantil Municipal, en la quinzena més nombrosa (activitats organitzades per SINMA).

Els Regidors d’Educació, Rosana Marí, i d’Esports, Lluís Fornés, han visitat aquesta última setmana les escoles d’estiu, amb motiu de la seva finalització. Cal esmentar que aquest projecte s’ha dut a terme durant el període estival, de l’1 de juliol al 30 d’agost, en horari de matins, oferint activitats dirigides a la població del primer cicle d’infantil, i als xiquets i xiquetes de 3-12 anys, amb l’objectiu de conciliar la vida laboral i familiar en el període de vacances escolars i promoure la participació dels xiquets i xiquetes en diferents activitats educatives, culturals i esportives des d’una perspectiva lúdica.

REGIDORIA D’EDUCACIÓ I ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA *SINMA ONDARA**

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Esports.