LA PENÚLTIMA CITA DEL CIRCUIT A PEU ARRIBA A ONDARA ESTE DISSABTE AMB MOLTES NOVETATS

*Nota premsa i fotos Club Atletisme Ondara**

Nou recorregut en la prova ondarense que arriba a la seua vint-i-quatrena edició, on celebrarà com una altra de les novetats presentades, una cursa inclusiva.

El Club d´Atletisme Ondara organitza la XXIV VOLTA POPULAR ONDARA, amb la col·laboració de la Regidoria d´Esports, totes dues entitats van presentar la Cursa, dies arrere en el claustre de l’Ajuntament amb els seus representants, José Ramiro, Alcalde Ondarense, Lluís Fornés regidor d’esports, Ana Ribes tècnica d’esports i els integrants del club, María José Català, Juan Ginestar i el seu president Miguel Moreno.

La gran festa de l’atletisme arriba el dissabte a Ondara, amb previsions pròximes als 1500 corredors participants en les diferents categories infantils i prova reina, així com la carrera inclusiva i música en directe, en el Moll del Prado, amb la jove cantant Marta Fornali.

A les 16.30 hores, arrancara, la festa popular de l’atletisme amb els més xicotets que recorreran 100 metres des de la Plaça del Convent, enfront de l’Ajuntament fins a la meta situada en general Bosch, a continuació, els prebenjamins amb eixida i arribada en zona de meta, allargaran la distància a 350 metres, obtenint tots ells la medalla commemorativa, així com altres obsequis, seguidament moment per a les proves puntuables del Circuit, amb majors distàncies que abasten des dels 800m en categoria benjamí fins als 3.300m dels juvenils, una vegada concloses s’entregaran els Trofeus.

A continuació, a les 19.00 hores prengueren l’eixida des de la Avd. Doctor Fleming, els corredors i corredores de la prova regna, on s’anul·la el primer tram pel nucli urbà, amb pas pel Aulari de Música i l’ermita del Crist i la zona del polígon, per a buscar directament el terme municipal, recorrent el Camí dels Poblets, passant per la Piscina i Pavelló Municipal, dirigint-se cap a la partida Mollons, creuant el Camí La Mar, Camí de La Torre, situat ara en el punt quilomètric 3,5K, per a cerca el Cami Vell de Dénia partida Alfatares i continuar cap a la zona de Tossals on està el pumptrack, tornar al tram urbà i enllaçar amb el tram habitual d’arribada, cap a General Bosch on la calor de la gent espentara en els metres finals, cap a la línia de meta, allí el CA Ondara ha previst un atractiu avituallament final.

Els més ràpids en l’edició anterior edició van ser María Isabel Ferrer, del *Llebeig Xàbia en categoria femenina en completar el recorregut en un temps de 37:18 i l’atleta del Vicky Foods Mark Tanner, que va detindre el crono en 32:58.

L’animació està garantida al llarg de tot el recorregut en disposar amb més de 10 punts de música amb potents altaveus portàtils, així com la actuació en directe de la Batucada Arttack d’Ondara.

L’organització ha disposat per a tots els runners, servici de guarda-roba, així com de bicicletes, en la zona interior del Edifici El Prado, dutxes situades en la Piscina i Pavelló Municipal a 550 metres de la línia de meta i diversos parkins un d’ells en la mateixa zona de dutxes.

El divendres 24 de maig a les dotze del migdia es tanca la possibilitat de participar en la prova, en tancar-se les inscripcions per a poder participar en la dotzena prova puntuable del Circuit a Peu en les pàgina oficial de Somesport www.somesport.com , no s’acceptaren inscripcions el dia de la prova.

*Nota premsa i fotos Club Atletisme Ondara**

Publicado en Actualitat, Associacions, Esports.