ADOLESCENTS D’ONDARA I DE LA COMARCA HAN TINGUT UN ESTIU PLE D’ACTIVITATS A L’ESPAI JOVE

L’Espai Jove d’Ondara ha sigut un punt de trobada clau durant els mesos de juliol i agost, reunint adolescents d’Ondara i de la Marina Alta en una sèrie d’activitats que han fomentat tant l’aprenentatge com la creativitat i el gaudi. Aquestes iniciatives, algunes organitzades en col·laboració amb la Xarxa Jove Marina Alta, han oferit als joves d’Ondara i la comarca una oportunitat única per gaudir d’un estiu ple d’experiències enriquidores.
Entre les activitats més destacades es troba el curs de primers auxilis impartit per Creu Roja, que ha format els participants en la resposta davant emergències, proporcionant-los eines essencials per a actuar amb seguretat en situacions crítiques. Aquest curs va atraure joves de tota la comarca, subratllant la importància de l’educació en primers auxilis.
A més, es van realitzar tallers creatius com el de pinxos i gelat de fruites, decoració de pedres i personalització de roba, on els adolescents van poder explorar les seues habilitats culinàries i artístiques, creant peces úniques i saludables en un ambient de col·laboració i diversió.
El taller de circ, que es va desenvolupar durant tres dies, va ser un altre dels punts forts de l’estiu. Les persones participants van aprendre i practicar disciplines com les teles acrobàtiques, malabars i equilibris, superant reptes en un entorn segur i estimulant. Aquestes activitats han reafirmat l’Espai Jove d’Ondara com un referent en l’oferta de propostes juvenils a la Marina Alta.
Durant l’estiu, a més de les activitats, l’Espai Jove també ha dedicat temps a la planificació del pròxim curs i a la tramitació de serveis essencials per als joves, com el Bono Cultural, el Carnet Jove o les beques per a estudiants. Aquestes tasques d’informació i assessorament per a la gent jove són fonamentals per garantir que la joventut tinga accés als diferents serveis i oportunitats que les administracions posen a la seua disposició.

Publicado en Actualitat.