ELS COMERÇOS D’ONDARA ES GUARNEIXEN PER A LA FINAL D’EUROVISIÓ EN RECOLZAMENT DE NEBULOSSA

Durant aquests dies, Ondara està en el focus de l’atenció mediàtica per la participació del grup local Nebulossa aquest dissabte 11 de maig en la final del Festival d’Eurovisió representant a Espanya amb el seu tema “Zorra”.

Per aquest motiu, els comerços locals d’Ondara s’estan guarnint i molts ja llueixen en les seues façanes adorns, cartells, i tot tipus d’objectes relacionats amb la participació dels Nebulossa en Eurovisió:

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, s’ha impulsat aquesta iniciativa repartint la cartelleria als comerços, i animant a tots els comerciants locals a decorar i adornar els seus negocis amb els colors roig i negre que identifiquen l’actuació de Nebulossa en Eurovisió.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Associacions.