ONDARA CELEBRARÀ EL DIA DEL LLIBRE AMB UNA FIRA CULTURAL PER A TOTS ELS PÚBLICS

El Prado acollirà el proper diumenge 21 d’abril la Fira del Llibre 2024 amb una completa programació que inclou contacontes, música en directe i la presentació de l’últim treball de l’escriptor Jovi Lozano-Seser, Premi Isabel de Villena 2023

Ondara, 08.04.24. Un any més, l’Ajuntament d’Ondara celebrarà el Dia del Llibre des d’una perspectiva tan festiva com pedagògica i, avançant-se al dia de Sant Jordi (que enguany cau el dimarts 23 d’abril), la Regidoria de Cultura ha organitzat per al diumenge 21 d’abril una jornada al voltant de la lectura i el teixit editorial per commemorar la transversalitat del Dia Internacional del Llibre. La jornada es desenvoluparà a l’edifici del Prado i arrancarà a les 11 hores amb el contacontes de Les Rodamons Miguelita i el mag i el concert de la Nanets Band a partir del migdia: activitats dirigides al més menuts de la casa. Paral·lelament, des de les 11 fins les 14:00 hores l’interior del Prado acollirà l’estand de la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el qual oferirà servei de coques i pastissets. A més, tal com en la passada convocatòria, l’editorial i llibreria local Dilatando Mentes exposarà el seu gran catàleg de llibres de tots els gèneres per consultar i comprar, i també oferirà un espai per als jocs de taula i per a les signatures d’autors.

Si més no, l’estand de la llibreria comptarà amb la presència de l’escriptor ondarenc Jovi Lozano-Seser, guanyador del darrer premi Isabel de Villena 2023 dins dels Premis Ciutat de València. A més de signar exemplars, la Fira del Llibre d’Ondara serà l’escenari de la presentació oficial del nou treball de l’autor, Assegut a la dreta del pare, el qual serà presentat per mitjà d’un recital de l’artista local Marta Fornali. Cançons i contes entrellaçats en un format innovador que pretén desmitificar i agilitzar el format tradicional de presentació literària, en paraules de l’autor.

En resum, una Fira del Llibre focalitzada especialment en el públic familiar i amb l’objectiu de potenciar el món del llibre i de la literatura com a elements lúdic i formatiu en el procés d’aprenentatge de xiquetes i xiquets.

Publicado en Actualitat, Cultura.