ONDARA ENGEGA UN PROCÉS D’ARREPLEGADA DE PROPOSTES PER A MILLORAR L’ORDENANÇA MUNICIPAL DE FESTES

En web de festes de Sant Jaume https://santjaume.ondara.org/ s’ha habilitat un formulari de participació fins el dimarts 6 de febrer de 2024

Ondara, 26.01.24. La Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Jordi Ruiz, ha engegat un procés de consulta a la ciutadania per tal de rebre propostes per millorar l’ordenança de Festes del poble. Segons va informar ahir Jordi Ruiz en el ple ordinari del mes de gener, la Regidoria de Festes vol conèixer l’opinió de la ciutadania a l’hora de modificar l’Ordenança Reguladora de Festes d’Ondara, per tal de fer una millor ordenança. D’aquesta manera, en la pàgina web de festes de Sant Jaume https://santjaume.ondara.org/ s’ha habilitat un espai de consulta per mitjà d’un formulari de participació fins el dimarts 6 de febrer de 2024. En la mateixa web es pot consultar l’ordenança actual i després redactar les propostes i suggeriments que es consideren oportuns per millorar les festes en el següent formulari https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8g7TZ4nWqk1rB73Vpl89oYERuoCS2_rhCHh5NW8HiTGWGUw/viewform .

Segons s’indica al web, «és voluntat de l’Ajuntament d’Ondara promoure aquest Reglament per refermar les nostres tradicions i aconseguir alhora una major participació popular en la programació i desenvolupament de la festa, així com fer possible que els festeigs i el gaudí de les tradicions i la festa es desenvolupen d’una manera compatible amb la convivència respectuosa i el civisme».

A banda d’aquest formulari de participació, el Regidor de Festes i Tradicions, Jordi Ruiz, ha convocat reunions sectorials per a poder abordar les preocupacions que tenen el diferents actors implicats en els canvis que des del seu departament es plantegen; resoldre dubtes, i donar resposta a les preocupacions veïnals. Aquestes reunions es faran al llarg de l’última setmana de gener i la primera quinzena de febrer, i des de la Regidoria de Festes es vol convidar a tota la ciutadania a participar per tal de fer unes millors festes.

REGIDORIA DE FESTES I TRADICIONS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.