AQUEST DIJOUS 26 D’OCTUBRE COMENÇA LA RENOVACIÓ DEL FERM DEL CAMÍ VINYALS

Ondara, 24.10.23. L’Ajuntament d’Ondara informa que aquest dijous 26 d’octubre comença la renovació del ferm del Camí Vinyals, en el tram des dels voltants del túnel de l’autopista AP7 fins a l’entrada a la zona de Segària.

Les obres comencen aquest dijous 26 d’octubre amb treballs preliminars i de preparació. La pròxima setmana, el dilluns 30 i dimarts 31 d’octubre, es duran a terme els treballs d’asfaltat, i el camí estarà tallat intermitentment. Es recomana a la ciutadania no circular pel camí si no és estrictament necessari durant aquests dos dies.

El cost de l’actuació és de 47.529,85 euros (IVA inclòs) i es renovaran 4.518 m2 de camí. Les obres estan incloses en la convocatòria per a subvencions a Ajuntaments amb població de fins a 20.000 habitants per a inversions en camins municipals, any 2023, de la Diputació d’Alacant. L’aportació de la Diputació és de 37.500 euros i l’Ajuntament d’Ondara aportarà la diferència.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.