L’ESPAI JOVE DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA OBRI INSCRIPCIONS PER AL PROJECTE DEL GRUP D’ESTUDI

Ondara, 03.10.23. El Projecte de suport educatiu amb acompanyament professional a l’Espai Jove d’Ondara s’iniciarà per tercer any consecutiu el proper dimarts 17 d’octubre i, per aquest motiu, el Regidor d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara, Jordi Ruiz-Orejon, ha anunciat l’obertura d’inscripcions, acompanyat per l’equip del departament de Joventut d’Ondara.

El projecte de «Grup d’estudi» és un servei per a alumnat d’Educació Secundària Obligatòria el qual rep acompanyament professional per a la realització de les tasques i estudi acadèmic. És un servei gratuït que s’oferirà a l’Espai Jove dimarts i dijous en diferents horaris, segons l’etapa educativa: primer i segon d’ESO de 16:30 a 17:30 hores i des de tercer d’ESO, de 17:30 a 18:30 hores.

La inscripció es pot fer mitjançant l’enllaç següent: https://forms.office.com/e/bSwjiqKvcG i es pot obtenir més informació sobre el projecte per correu a joventut@ondara.org, al telèfon 687.14.55.03 o per whatsapp a aquest enllaç https://wa.link/gbxagt o al web joventut.ondara.org.

A més, des de l’Espai Jove de l’Ajuntament d’Ondara s’aprofita l’inici del «Grup d’estudi» per recordar l’existència d’un espai habilitat per a la realització de treballs en grup amb ordinadors portàtils en préstec, aules per a poder conversar i treballar, com espais per a poder reunir-se entre les persones joves i adolescents. L’Espai jove compta també amb un Espai d’estudi, Aula d’estudi habilitada amb endolls propers a totes les taules, connexió wifi de qualitat, ordinadors portàtils en préstec, així com l’acompanyament professional del Servei d’Informació Juvenil.

Totes aquestes iniciatives s’iniciaran el dimarts 17 d’octubre; dia en que l’Espai Jove d’Ondara reprendrà el seu horari habitual de matí i vesprada.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.