CONCLOUEN AMB ÈXIT LES ESCOLES D’ESTIU EDUCATIVA I MULTIESPORTIVA D’ONDARA 2023

Ondara, 06.09.23. Durant aquest estiu, l’Ajuntament d’Ondara, a través de les Regidories d’Educació (dirigida per Rosa Ana Marí) i Esports (dirigida per Lluís Fornés), ha tornat a oferir les Escoles d’Estiu 2023, amb la finalitat de proposar un projecte lúdic, educatiu i esportiu de qualitat per als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys, sent una proposta d’oci sa, diferent i en un entorn segur i familiar que ha facilitat la conciliació familiar i laboral en època estiuenca. En concret, des de la Regidoria d’Educació s’ha coordinat l’Escola Educativa d’Estiu al Col·legi Sanchis Guarner (juliol i agost), i des de la Regidoria d’Espors, s’ha coordinat l’Escola Multiesportiva a la piscina i pavelló (juliol i agost). A més, s’ha impartit també el Taller de Rítmica al pavelló durant el mes de juliol. Segons ha informat el Regidor d’Esports, Lluís Fornés, les escoles d’estiu han sigut un èxit de participació, amb un total de 347 participants en les tres propostes estiuenques.

Pel que fa a l’Escola Educativa, enguany han participat 103 xiquets i xiquetes que han pogut gaudir d’activitats lúdiques i divertides. S’han realitzat tallers, activitats de psicomotricitat, s’han divertit a la piscina (alumnes de 1er i 2n de primària) i, sobretot, han treballat amb la naturalesa. La Regidora d’Educació, Rosa Ana Marí, ha manifestat la importància de la comunicació constant amb l’empresa NitiDia per tal d’ajustar l’equip de monitors i les activitats a les necessitats dels participants i a les seves famílies.D’altra banda, l’Escola Multiesportiva ha comptat amb un total de 182 participants, que han desenvolupat activitats molt variades i relacionades amb l’esport i l’activitat física, fent un repàs pels diferents esports, des dels més coneguts i populars fins a altres innovadors i tradicionals, jocs educatius amb contingut físic on el principal objectiu sempre ha sigut gaudir de l’estiu d’una manera activa i saludable. I, com sempre, no han faltat les activitats aquàtiques (les activitats en la piscina han estat supervisades per socorristes de l’empresa municipal SINMA). Els tallers han estat supervisats per un equip qualificat de monitors i d’un coordinador per a garantir la màxima seguretat i control cada dia. Quant al taller de gimnàstica rítmica de juliol, va comptar amb 62 participants i va estar coordinat per Alícia Ivars. Lluís Fornés, Regidor d’Esports, ha expressat la seua satisfacció per l’evolució dels curs i ha volgut destacar la importància dels mateixos per a la conciliació de les famílies del nostre poble.

REGIDORIES D’EDUCACIÓ I D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Esports.