CLOENDA DEL PFQB 2022-2023 D’ONDARA

* Comunicat PFQB Ondara 2022-2023 *

El 15 de juny vam realitzar la Cloenda del PFQB Ocupació Domèstica de l’Ajuntament d’Ondara 2022-2023, ha sigut un acte molt emotiu, de comiat i molta estima. L’alumnat ha rebut els Certificats d’Assistència al PFQB i els Certificats de la Formació en Centres de Treball (que acrediten les hores que han assistit tant al programa, com a les empreses, on s’han format) de part de l’equip docent: Marta Morant, Clara Ortolà i Laura Mañas. Tanmateix, els Consells Orientadors que els indiquen tots els passos a seguir per continuar el seu itinerari formatiu. I com a record, han rebut una foto grupal de tot l’alumnat i l’equip docent que ha format part d’aquest curs 2022-2023.

Aquest programa és un trampolí que els enlaira i això és el que hem fet, impulsar-los cap amunt, per aconseguir tot allò que es proposen i, sobretot, per a creure sempre en ells mateixos i en les seues possibilitats.

Aleshores, en aquesta línia, dir que han convalidat les proves d’accés a Cicles formatius de grau mitjà amb les notes del PFQB; han fet la sol·licitud d’admissió als Cicles formatius de grau mitjà que desitgen cursar; s’han inscrit al LABORA Dénia i al Sistema de Garantia Juvenil; i, a més, han repartit currículums per buscar feina aquest estiu.

Per últim, explicar que hem acomiadat aquest curs amb una eixida estiuenca al riu Bullent i a la Marjal Pego-Oliva, on hem gaudit de bona companyia i d’un paisatge meravellós. Ha segut un plaer, poder treballar amb ells i elles durant aquest curs, ens emportem una mica de cadascú i amb alegria i enyorança, els acomiadem.

Gràcies per fer possible que tot allò que programem, vaja endavant. Ara toca descansar i gaudir dels resultats aconseguits. Fins ací, el PFQB 2022-2023.

* Comunicat PFQB Ondara 2022-2023 *

Publicado en Actualitat, Ajuntament.