Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara: José Ramiro apel·la al «vot útil i progressista» del PSPV-PSOE com a aval per al creixement econòmic i social d’Ondara

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

José Ramiro apel·la al «vot útil i progressista» del PSPV-PSOE com a aval per al creixement econòmic i social d’Ondara

Vora 300 persones acudeixen al míting central dels socialistes dins la intensa campanya del 28M

El passat divendres, la proposta de progrés del PSPV-PSOE ondarenc per a la legislatura 2023-2027 va ser presentada a la ciutadania en el míting central de campanya que tingué lloc a l’edifici del Prado davant de vora tres-centes persones que hi assistiren. Un acte que estigué encapçalat per l’actual conseller de Sanitat Miguel Mínguez i que suposà la introducció del candidat a l’alcaldia de José Ramiro, el qual presentà els i les membres que integren la candidatura socialista de cara al 28M.

En el seu torn, Ramiro apel·là al «vot útil i progressista que ha permés encetar una nova etapa de canvi al municipi des de 2015 i que ha implicat un constant creixement social i econòmic per al poble d’Ondara». Si més no, el candidat socialista fonamentà les seues paraules en l’experiència com a alcalde dels últims sis anys, així com «la recuperació de la dignitat dins les institucions» que suposà l’entrada del PSPV-PSOE tant al poble d’Ondara com a la Generalitat Valenciana. Una arribada al poder basada en l’horitzontalitat i poder participatiu del projecte socialista, tal com resumí Ramiro: «Xafar el carrer, hauria de ser el primer requisit per a ser polític. Això ho coneixem molt bé les valencianes i els valencians que sabem el que ens ha costat recuperar la confiança en les institucions després d’uns anys d’especial complexitat, per dir-ho de manera senzilla. Perquè es parla molt de polaritat política, de fractures ideològiques, però s’oblida un tema molt important dins de totes les argumentacions entre partits que és el de la dignitat. I és que als valencians, tants els de pobles menuts com de ciutats grans ens ha costat molt, molt d’esforç recuperar la dignitat de les institucions».

I és que el discurs del candidat socialista fou un intens recordatori de com la marca del Partit Popular ha afectat la credibilitat de la hisenda local durant els vora quinze anys de govern de la dreta al municipi. En aquest sentit, Ramiro apel·là al concepte «responsabilitat política» com a principal eix d’acció dins la fulla de ruta socialista. «Eixa ha sigut la nostra credencial des de que arribàrem al govern. Un recorregut del que estem molt orgullosos i que ens deixa un llegat basat en la participació pública i la gestió i planificació de les infraestructures necessàries. I és que a més de liquidar eixa herència de vora 5 milions d’euros dels anys d’empastres del PP, hem seguit un programa de recuperació econòmica i redreçament social que és el que volem consolidar en els propers 4 anys», remarcà el candidat a l’hora de demanar el vot roig a les urnes.

En resum, un acte multitudinari que marca la recta final d’una campanya en què els socialistes han volgut compartir dia a dia el gruix de les propostes que conformen el programa del PSPV-PSOE per a la propera legislatura. De fet, aquesta setmana els membres de la candidatura i els simpatitzants de l’agrupació ondarenca seguiran repartint casa per casa als veïns i veïnes del municipi el programa electoral amb què els socialistes afronten els comicis del proper diumenge. Abans, però, tindrà lloc el sopar final de campanya del proper divendres 26 de maig amb què els socialistes posaran el punt i final a una campanya tan intensa com apassionant, en paraules del candidat. «Estem davant d’una data clau per al futur del nostre poble. Ara cal optar entre la realitat dels socialistes i la ficció dels populars, venent-nos els mateixos ponts, fotos i projectes des de fa vint-i-cinc anys i amb la cara forrada de no haver-los executat quan governaven. És el moment de triar. És el moment d’apostar per la responsabilitat i la dignitat que ens ha dut fins ací», incidí José Ramiro en el tram final del seu discurs del passat divendres.

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.