Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara: Candidatura Eleccions Municipals d’Ondara 2023

**Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara**

Compromís per Ondara està format per un col·lectiu on el més important són les persones. En ell volem donar cabuda a tota la gent que creu en una altra manera de fer política. Sovint s’opina que tots els polítics i les polítiques són iguals, que busquen el seu propi interés, però des de Compromís volem demostrar que som com tu, un grup de veïnes i veïns, i no de polítiques i polítics professionals que es preocupen per allò que passa al nostre poble, al nostre barri, al teu carrer. Cansades i cansats de discutir i arreglar el món des de la barra del bar, ens hem animat a intentar fer dels nostres somnis una realitat, la qual, per descomptat, volem fer-la possible amb el teu suport i la teua col·laboració.

Compromís som garantia de bona gestió i tenim un:

– Compromís amb les persones.

– Compromís amb les oportunitats.

– Compromís amb l’entorn.

– Compromís amb el medi ambient.

– Compromís amb la nostra llengua i cultura.

– Compromís amb la participació i transparència.

Configurem una llista, honesta, humil, feminista, ecologista, valenta i amb moltíssima il·lusió per seguir treballant pel i per al nostre poble, per tu i per a tu. Una llista plena de cares noves, de joventut i dones, així com gent amb molta experiència en la qual confiem i estem convençudes i convençuts que guanyarem les eleccions.

1. Jordi Dominguis Vidal.

2. Nerea Mallol Lorenzo.

3. Lluís Fornés Gasquet.

4. Àngels Grimalt Vives.

5. Alba Durán Morell.

6. Aitana Tous Mur.

7. Mar Chesa Pedrós.

8. Pere Picornell Vives.

9. Raquel López Díaz.

10. Xavier Pons Llull.

11 Verònica Crespo Sendra.

12. Herme Maria Femenia.

13. Paula Durán Morell.

Suplents:

1. Maia Ortolà Ginestar.

2. Joanba Martí Escobar.

3. Vicent Ortuño Ginestar.

**Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.