HA FALTAT JOAN COSTA SOLER, REGIDOR DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA

L’Ajuntament d’Ondara decretarà dos dies de dol

Ondara, 11.04.23. L’Ajuntament d’Ondara comunica que ha faltat Joan Costa Soler, Regidor de l’Ajuntament d’Ondara. Joan Costa ha faltat sobtadament en les primeres hores de hui dimarts 11 d’abril.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’han traslladat els condols a la família. L’Ajuntament d’Ondara ha informat que s’han decretat dos dies de dol per la mort de Joan Costa. La bandera de l’Ajuntament onejarà a mitja asta en senyal de dol. En el decret signat per l’Alcaldia es destaca que Joan Costa Soler ha estat de gran importància pel municipi per la seua dedicació, treball i entrega durant aquests anys com a regidor del consistori, i es decreta la suspensió de tots els actes públics oficials, lúdics i festius del municipi; es declaren dos dies de Dol Oficial, de l’11 al 12 d’abril de 2023; durant aquest període les banderes onejaran a mig pal en record i respect pel difunt. També es mostra la condolença a la família del difunt, la solidaritat i el dolor del consistori, personal municipal i veïnes i veïns d’Ondara, per aquesta pèrdua.

Joan Costa Soler era Regidor en la corporació municipal d’Ondara durant aquesta legislatura 2019-2023, pel partit Ciutadans, sent l´únic regidor d’aquesta formació i el seu portaveu municipal. La seua mort ha causat una gran commoció en la població.

Ondarenc de 55 anys, casat i pare d’un xic de 16 anys, era una persona molt coneguda i estimada al poble. Bona persona, responsable, seriós, cordial, Joan Costa transmetia seguretat i confiança. Emprenedor i participatiu, va cursar estudis superiors d’empresarials a la Universitat d’Alacant. Pèrit en taxacions immobiliàries, es dedicava a peritatges i al sector immobiliari. Ha estat molt vinculat amb els col·lectius festius i esportius locals; jugador de futbol i futbol sala en veterans fins als 40; membre de la confraria del Sepulcre durant tota la seua vida; ha sigut a més fester del Crist i de la Soledat, i participava amb intensitat les festes populars de Sant Jaume. Va transmetre la seua experiència com a pare d’un bebè prematur en el llibre que va escriure “Setecientos cincuenta gramos de vida”, deixant constància de l’espenta moral i el canvi de perspectiva vital que li va suposar aquest fet, marcant un abans i un després.

DEP

Publicado en Actualitat, Ajuntament.