LA REGIDORIA D’IGUALTAT DE L’AJUNTAMENT D’ONDARA ESTRENARÀ AQUEST DIVENDRES EL DOCUMENTAL «EXTRAORDINÀRIES» DINS DELS ACTES DE «MARÇ AMB NOM DE DONA”

Extraordinàries”: Reflex de les dones d’Ondara, del passat, del present i per al futur fa un recorregut per la història d’Ondara des del punt de vista de 12 dones que, per mitjà de les seues vivències, teixeixen un relat viu de la història local

Ondara, 14.03.23. Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, està commemorant l’efemèride del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb un complet programa sota el lema «Març amb nom de Dona». Emmarcat en aquesta programació, aquest divendres 17 de març a les 20 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara s’estrenarà “Extraordinàries”: Reflex de les dones d’Ondara, del passat, del present i per al futur. Aquest documental, produït per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, pretén fer un recorregut per la història del municipi d’Ondara, des del punt de vista de 12 dones que, per mitjà de les seues vivències, teixeixen un relat viu de la història local des del punt de vista de les dones.

El documental “Extraordinàries”: Reflex de les dones d’Ondara, del passat, del present i per al futur, està basat en les entrevistes vitals a les dones protagonistes, i tracta temes de diferent índole com el treball, l’economia, la joventut, la família, etc. Les dones que han participat al documental són: Joaquina Català Garrido (1953), Encarna Bas Ramis (1938), Angela Giner Ramis (1949), Enriqueta Fonseca Rosello (1945), Pepa Granel (1953), Conchín Mas Mengual (1958), Rosita Monjo Salort (1928), Rosario Vidal Riera (1935), Rosita Escrivà Doménech (1933), Teresa Miralles (1927), Maria Seser (1941) i Rosa Carpi Ramis (1945).

El documental s’estrenarà el proper divendres 17 de març, a les 20 hores a l’Auditori Municipal Valerià Gil d’Ondara i comptarà amb la participació de les dones protagonistes. Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara es convida a la ciutadania a acudir a l’estrena d’aquest documental, que s’espera siga el primer recull audiovisual de la història viva del nostre municipi. A més, el documental també estarà disponible a partir del proper dilluns 20 de març al canal de Youtube de l’Ajuntament d’Ondara: https://www.youtube.com/user/OndaraOficial

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara es vol agrair la col·laboració de Carlos Torres, Vicent Ortuño, Toni Marí, Amàlia Garrigòs, Eulogia, Pura, Juan Ortuño i Pura Ferrando, en la realització d’aquest projecte.

REGIDORIA D’IGUALTAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

https://fb.watch/jfZ-Jfxdjn/

Publicado en Actualitat, Cultura.