EL PP D’ONDARA PRESENTA EL SEU FULL DE RUTA PER A LES ELECCIONS DE MAIG

** Nota de premsa PP Ondara **

Dissabte passat 25 de Febrer, el Partit Popular d’Ondara presentava el que serà el seu full de ruta per a les pròximes eleccions de Maig. L’acte va tindre un gran acolliment, quasi 200 persones van ser presents en el sopar celebrat a l’hotel Ramis. L’alcaldable Popular, Àlex Hernández, va estar abrigallat pel president provincial del PP i alcalde de Benidorm, Toni Pérez. Hernández va anunciar moltes propostes rebudes per part dels veïns durant aquests últims 4 anys. A més va exhibir 2 imatges dels seus grans projectes per a la pròxima legislatura, un recinte firal amb multitud d’espais esportius en l’exterior i gran zona d’aparcament. D’aquest projecte va destacar la seua gran versatilitat. Un altre projecte que va donar a conéixer és el d’un vial d’unió entre la rotonda de l’O30 i l’institut d’Ondara, pavelló, piscina i el camí de la platja. Toni Pérez per part seua, va destacar l’estima que li té personalment a Ondara i va enaltir la figura del candidat pel seu gran compromís al poble i les seues ganes de treballar.

** Nota de premsa PP Ondara **

El pasado sábado 25 de Febrero, el Partido Popular de Ondara presentaba la que será su hoja de ruta para las próximas elecciones de Mayo. El acto tuvo una gran acogida, casi 200 personas estuvieron presentes en la cena celebrada en el hotel Ramis. El alcaldable Popular, Àlex Hernández, estuvo arropado por el presidente provincial del PP y alcalde de Benidorm, Toni Pérez. Hernández anunció muchas propuestas recibidas por parte de los vecinos durante estos últimos 4 años. Además exhibió 2 imágenes de sus grandes proyectos para la próxima legislatura, un recinto ferial con multitud de espacios deportivos en el exterior y gran zona de aparcamiento. De este proyecto destacó su gran versatilidad. Otro proyecto que dio a conocer es el de un vial de unión entre la rotonda de la O30 y el instituto de Ondara, pabellón, piscina y el camino de la playa.

Toni Pérez por su parte, destacó la estima que le tiene personalmente a Ondara y ensalzó la figura del candidato por su gran compromiso en el pueblo y sus ganas de trabajar.

** Nota de premsa PP Ondara **

Publicado en Actualitat, Política.