COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – SANT ANTONI 21 i 22 GENER 2023

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de Sant Antoni els propers dissabte 21 i diumenge 12 de gener 2023, estarà prohibit l’estacionament als carrers Roser, General Bosch, V.A.Estellés i la zona del balcó del Prado i voltants. Així, es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 10:00h, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

A més a més, amb motiu de la cercavila que recorrerà el poble, també estarà prohibit l’estacionament en alguns carrers del seu recorregut, sent el C/ Dénia (tram CEIP Sanchis Guarner), el C/ Roser i el C/ Sant Vicent.

Així mateix, a partir de les 11:30h es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cercavila. Aquests carrers seran: LEPANTO, RAMÓN Y CAJAL, PINTOR MURILLO, SANCHIS GUARNER, AV. DE L’OEST, HERNÁN CORTÉS, SANT JAUME, ROSER, SANT VICENT, PÇA CONVENT I ZONA PRADO.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.