COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – SANT SILVESTRE 2022

Ondara, 28.12.22. Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que amb motiu de la celebració de la cursa Sant Silvestre d’Ondara, demà dijous 29 de desembre, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, V.A. Estellés i la zona del balcó del Prado.

També s’informa que es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 17:00h, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’esdeveniment.

Així mateix, al llarg de la vesprada es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cursa. D’altra banda, en la mesura del possible, es podrà donar pas als vehicles aturats en aquells llocs on resulte adient, sempre que no es comprometa de cap manera la seguretat de l’acte.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.