COMENÇA EL NOU CURS “ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS” QUE IMPARTEIX L’AJUNTAMENT D’ONDARA DURANT 1 ANY

10 alumnes es formen en atenció sociosanitària per a tindre una professió en el sector de l’atenció social

Ondara, 26.12.22. L’Ajuntament d’Ondara ha començat a impartir el nou curs de formació “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”. Aquest curs correspon al nivell de certificat de professionalitat II, i s’imparteix a Ondara gràcies a la subvenció tramitada per l’ADL -AFIC d’Ondara, segons han donat a conèixer des de les Regidories de Personal (que dirigeix Raquel López) i d’Atenció Social (que dirigeix Mª Carmen Velázquez), les quals, conjuntament amb l’Alcalde, José Ramiro, han donat la benvinguda a les participats en aquesta acció formativa i d’ocupació.

Es tracta d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació que sufragarà el personal docent i material necessari per a realitzar el curs. El curs té una durada de 12 mesos (desembre 2022-desembre 2023). Aquest programa s’imparteix a l’Espai Jove en horari de 7 a 15 hores de dilluns a divendres.

10 alumnes estan cursant aquest programa, formant-se en aquesta especialitat per a tindre una professió en el sector de l’atenció social, que correspon a un nivell de certificat de professionalitat II. El curs s’està impartint de forma presencial per a 10 alumnes, i compta amb 2 formadores. La directora és Ana Julia Fernández Rojo i la formadora, Marta Morant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.