ONDARA MILLORA LA SEGURETAT VIÀRIA EN EL CAMÍ AL CEMENTERI AMB LA COL·LOCACIÓ DE FANALS SOLARS

És un dels projectes votats per la ciutadania per ser executat dins dels Pressuposts Participatius 2022

Ondara, 13.12.22. Enguany 2022, dins dels Pressuposts Municipals d’Ondara, es contemplava una partida de 50.000 euros adscrita als projectes triats per part de la població d’Ondara, dins dels Pressupostos Participatius. Una de les propostes presentades que van ser aprovades per l’equip tècnic i van tindre el vistiplau del Consell de Participació, va ser la instal·lació d’enllumenat públic per accedir al Cementeri d’Ondara. Aquest va ser un dels projectes més votats per la ciutadania i per això, es va acordar portar-ho endavant. Ara, la col·locació de fanals en el camí del Cementeri ja és una realitat, segons ha anunciat el Regidor de Participació Ciutadana, Miguel Gomis.

Per a fer més segur el camí del Cementeri s’ha optat per la col·locació de fanals solars. L’ obra es va iniciar el 28 de novembre i està ja finalitzada. Consta de 6 fanals solars amb sensors de moviment. Aquests fanals disposen d’una llum mínima, i, quant detecten el moviment, s’encenen al 100%. Aquesta obra ha tingut un pressupost de 9.853,50 euros, IVA inclòs. La instal·lació d’enllumenat públic per accedir al Cementeri d’Ondara ha permès fer més segur el camí al cementeri, millorant la seguretat viària tant per a les persones que accedeixen caminant com en vehicle, en les diferents franges horàries.

Respecte la resta dels projectes dels Pressuposts Participatius d’enguany, cal recordar que la proposta que més vots va obtindre va ser la Ventilació del pavelló. Però, durant la fase de votacions, l’Ajuntament d’Ondara va demanar una subvenció a la Diputació Provincial d’Alacant per a realitzar la ventilació del pavelló municipal. En finançar-se amb aquesta subvenció la totalitat de la ventilació del pavelló, el Consell de Participació va donar pas als següents projectes que entren en el pressupost participatiu per ordre de votació (aquests 4 projectes són els triats per executar amb càrrec als Pressupostos Participatius): Instal·lació d’enllumenat públic per accedir al cementeri (que s’ha realitzat ara); el Pàrquing per al poliesportiu; els Espills barri del crist (que es van col·locar el passat mes d’octubre); i la Sala Snoezelen o Sala multisensorial. És a dir, de moment s’han executat ja dos dels projectes previstos en els Pressuposts Participatius de 2022.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.