L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA VA SER ESCENARI DE LA MILLOR MÚSICA AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA AMB “EN CLAVE DE CLOT” I “MARINAE ENSEMBLE”

Ondara, 12.12.22. Aquest passat cap de setmana, l’Auditori Municipal d’Ondara va ser l’escenari on van brillar dues magnífiques actuacions, emmarcades en la programació oferida per la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes de desembre.

D’una banda, el dissabte 10 de desembre, la companyia “En Clave De Clot” va tornar a Ondara per presentar l’espectacle “Als teus peus”; una fusió de música clàssica, flamenc i jazz, que va agradar moltíssim al públic.

D’altra banda, el diumenge 11 de desembre, l’orquestra de cambra jove Marinae Ensemble va delectar el públic amb el seu Concert “Concerto di Natale”, que va comptar amb els solistes Lucia Cholbi, Marcos Ventura i Sergio Camarasa, sota la direcció artística de Sergio Camarasa. En aquest concert van interpretar obres Karl Jenkins, A. Vivaldi i Strauss.

REGIDORIA DE CULTURA AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.