ONDARA CELEBRA LA SEUA 12a SANT SILVESTRE SOLIDÀRIA A FAVOR DE LA RESIDÈNCIA EL DIJOUS 29 DE DESEMBRE 2022

La Regidoria d’Esports organitza aquesta cursa de disfresses per a acomiadar l’any, destacant novament el seu vessant solidari en favor de la Residència d’Ondara, i que tindrà opció de corredors i caminants

Ondara, 30.11.22. Ondara celebrarà per dotzè any consecutiu una cursa Sant Silvestre de 4 quilòmetres per a acomiadar l’any d’una forma sana i divertida; una carrera en què els participants podran córrer disfressats. Enguany, de nou, hi haurà opció per a caminants i per a corredors (en ambdós casos la distància serà de 4 km). La presentació de la 12a Sant Silvestre Solidària s’ha realitzat davant de la Residència d’Ondara, amb la participació de la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; la directora de la Residència, Paqui Ferrando; i el president del Club d’Atletisme d’Ondara, Miguel Moreno, i els membres del Club, Juan Ginestar i Mª José Català.

Igual que en les cinc darreres edicions, la d’enguany 2022 serà una prova solidària, la recaptació de la qual es destinarà a la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara. Per a això, la inscripció en la cursa tindrà un preu de 5 euros; i les inscripcions i el pagament es realitzaran a través de la web de somesport https://www.somesport.com/ . Les inscripcions es podran realitzar des de l’1 al 29 de desembre 2022.

La 12a Sant Silvestre Solidària d’Ondara se celebrarà el dijous 29 de desembre. L’eixida serà a les 20 hores des del Prado, i des d’allí els participants, tant corredors com caminants, recorreran 4 quilòmetres pel nucli urbà, fins a arribar novament a la meta al Prado. Els dorsals es podran arreplegar una hora abans de la prova en el punt d’eixida. La recaptació obtinguda per la participació en la cursa es destinarà al 100% a la Residència d’Ondara. Després de la carrera, hi haurà coques i xocolate per a tots els participants. Es donaran premis als participants que porten les millors disfresses. També es premiarà als tres primers classificats femení i masculí.

La 12a Carrera Sant Silvestre d’Ondara està organitzada per la Regidoria d’Esports, amb la col·laboració del Club d’Atletisme d’Ondara, així com de Protecció Civil, Policia Local, i Ondara Custom Club, i de diversos negocis col·laboradors. La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha animat a la ciutadania d’Ondara i de la comarca a participar en aquesta iniciativa esportiva de caràcter solidari. La directora de la Residència, Paqui Ferrando, ha destacat que la participació en la Sant Silvestre és molt important, perquè els participants en aquesta acció solidària, en col·laborar econòmicament amb la Residència d’Ondara, ajuden a la seua labor assistencial i a l’atenció a les persones residents.

Publicado en Actualitat, Esports.