LA JUNTA LOCAL D’ONDARA D’AECC ACONSEGUEIX RECAPTAR 1.900 EUROS AMB EL CONCERT “ENTRE TANGOS, BOLEROS, I HAVANERES” DEL COR, SOLISTES I ENSEMBLE DE LA RECTORIA

Ondara, 07.11.22. Dissabte passat 5 de novembre, es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara l’actuació musical “Entre tangos, boleros, i havaneres” del Cor, Solistes i Ensemble de La Rectoria. Una actuació que va aconseguir omplir l’Auditori Municipal d’Ondara en favor d’una bona causa, i és que l’actuació es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment es van aconseguir recaptar 1.900 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert. L’acte estava emmarcat en la programació cultural d’Ondara per al mes de novembre.

* AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Associacions.