GORKA ARBONA, DE L’ESCOLA DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIÓ AUTONÒMIC INDIVIDUAL DE RASPALL EN CATEGORIA JUVENIL

*Notícia: FedPiVal*

Ondara i El Genovés guanyen els primers ors a Favara

14/7/2022 Gorka, en categoria juvenil i Aitor, en categoria cadet van conquistar els títols en les primera jornada de finals masculines dels XL JECV de raspall masculí

En el trinquet de Favara es van disputar ja les primeres fases finals dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Raspall Masculí. La localitat de la Ribera Baixa va gaudir dels millors jugadors d’escoles de les categories juvenil i cadet, els huit jugadors que van competir durant la passada tard del dimecres van donar el màxim i van rendir respecte a les seues expectatives.En la categoria cadet es van enfrontar els millors quatre jugadors del nostre territori, els quals van ser, Vicent del CPV Xeraco, Joan del CPV Moixent, Aitor del CPV El Genovés i Rubén del CPV Beniarbeig-El Verger. Aquesta fase final es va dur a terme amb 6 partides de competició en la qual es van enfrontar tots els jugadors entre ells, pràcticament en tots els enfrontaments va haver-hi una gran igualtat, en la qual les partides es van decidir per xicotets detalls. El millor dels quatre va ser Aitor del CPV El Genovés, el qual va guanyar totes les seues partides i es va convertir en campió individual. Mentre que, les medalles entre els altres tres participants es van decidir per diferència de jocs, que va proclamar com a subcampió a Joan del CPV Moixent, la medalla de bronze la va guanyar Vicent del CPV Xeraco i el quart lloc el va obtindre Rubén del CPV Beniarbeig-El Verger.

Pel que respecta a la categoria juvenil, van competir per aconseguir les medalles Miguel del CPV Santa Anna, Kevin del CPV Muro, Gorka del CPV Ondara i Oriol del CPV Almassora. El millor dels quatre va ser Gorka del CPV Ondara, el qual va véncer a tots els seus rivals. La medalla de plata la va obtindre Miguel del CPV Santa Anna, ja que només va perdre contra el campió i va obtindre la victòria contra les seues uns altres dos rivals. La medalla de bronze li la va penjar Kevin del CPV Muro després de véncer a Oriol del CPV Almassora que va tancar el podi en la quarta posició. Van realitzar el lliurament de medalles el tinent alcalde de Favara, José Francisco Vicedo i el president del club de Favara, Gustavo García.La setmana vinent es disputaran les finals de les categories infantil, la qual serà el dilluns 18 de juliol, aleví, que es jugarà el dimarts 19 de juliol i benjamí que competiran el dijous 21 de juliol.

Publicado en Actualitat, Esports.