Comunicat CEIP Sanchis Guarner: El Projecte #Stop Ciberbullying és finalista en els Premis Mentes AMI de la Fundació Atresmedia

**Comunicat CEIP Sanchis Guarner**
El CEIP Sanchis Guarner d’Ondara ha participat en els primers Premis Mentes AMI (Alfabetització Mediàtica i Informacional) de la Fundació Atresmedia, quedant finalista d’entre més de 300 escoles en l’àmbit nacional en la categoria Promoció dels Valors i la Convivència. Els guanyadors es coneixeran el dia 1 d’octubre en el primer congrés Mentes AMI que es celebrarà en  Kinépolis: Ciudad de la Imagen de Madrid, on acudirà una representació de l’equip directiu.
L’objectiu principal d’aquest Projecte d’Innovació Educativa és el de conscienciar i sensibilitzar tant a l’alumnat com a les famílies per a que utilitzen les tecnologies de manera correcta i responsable i, a més, que coneguen els riscos i perills d’Internet i les xarxes socials com el grooming, phishing, suplantació d’identitat, addicció a les pantalles, des d’un punt de vista de la ciberseguretat i en contra del ciberbullying.
Es dona molta importància a la netiqueta, que són el conjunt de normes o regles que han de respectar els internautes per assegurar una bona convivència, com per exemple no publicar imatges sense permís, no fer memes ni burles, ni compartir-los.
Amb una metodologia basada en l’aprenentatge entre iguals, els Ajudants TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació), que són alumnes voluntaris de 6é i els protagonistes del Projecte, ens ajuden a aconseguir aquest objectiu amb les seues xerrades i reflexions per la resta de les classes, fent ús de vídeos, làmines i powerpoints creats per ells i elles.
Enhorabona als Ajudants TIC per la seua tasca i compromís.


https://fundacion.atresmedia.com/Mentes-AMI/2022/Noticias/conoce-finalistas-primera-edicion-premios-mentes-ami_202206026298777c42136300014da0b9.html

**Comunicat CEIP Sanchis Guarner**

Publicado en Actualitat, Associacions.