LA NOVA EXPOSICIÓ DE LA FUNDACIÓ BALEÀRIA, “BIKES”, ES POT CONTEMPLAR FINS AL 25 DE JUNY A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA

Ondara, 30.05.22. L’exposició «Bikes» de l’artista mallorquí Tomeu Estelrich Rigo, emmarcada en la programació cultural d’Ondara per a finals d’aquest mes de maig i per al juny, i organitzada amb la col·laboració de la Fundació Baleària, dins del conveni «Llotges de la Cultura», es pot contemplar a la Casa de Cultura d’Ondara fins al 25 de juny 2022. L’acte d’inauguració de dissabte passat 28 de maig va comptar amb la participació de l’artista; amb la presència de la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i dels representants de la Fundació Baleària.

El projecte Bikes de Tomeu Estelrich (Alqueria Blanca, Mallorca, 1968) està format per un total de vint escultures que troben la seua inspiració en la bicicleta. L’artista reinterpreta la bicicleta amb arenosa, ferro i objectes trobats, com una metàfora del cicle vital que convida a l’espectador a emprendre un llarg viatge cap a la reflexió. La seua obra es fonamenta en un univers que l’artista ha anat incorporant al seu llenguatge amb referències filosòfiques i literàries. A finals dels 80 inicia les seues primeres exposicions de pintura, incorporant l’escultura, la instal·lació i recentment l’escenografia al conjunt de la seua obra.

Les visites a la exposició «Bikes» de l’artista mallorquí Tomeu Estelrich Rigo es poden realitzar en horari de Casa de Cultura fins al 25 de juny.

ENTRADA GRATUÏTA

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

#Ondara #CulturaSegura

Publicado en Actualitat, Cultura.