JUAN ANTONIO FERNÁNDEZ I MARÍA ISABEL FERRER GUANYEN LA 22 EDICIÓ DE LA VOLTA A PEU A ONDARA

1.300 persones, entre xiquetes i xiquets i adults, van participar en aquesta prova tan important per al nostre poble.

La cursa, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, va ser un èxit i es va poder celebrar amb tota normalitat després de 3 anys.

Ondara, 30-05-2022. La festa de l’atletisme va tornar a Ondara tres anys després i ho va fer per la porta gran ja que la 22 edició de la Volta a Peu d’Ondara, prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, va ser un èxit d’organització, de participació i d’ambient. 1.300 persones, entre xiquetes, xiquets i adults, es van posar en la línia d’eixida per a fer el recorregut que els corresponia i ho van fer amb l’alegria que suposava poder gaudir de l’atletisme amb normalitat.
La prova reina, la de 10 kms, va estar molt disputada i es va decidir en els últims moments. La victòria va ser per a Juan Antonio Fernández, del C.A.Benidorm, amb un temps de 34’01». Per darrere, a pocs metres, van arribar Youssef Ahatach, del Club Dénia Corre, amb un temps de 34’07», i Jorge Llácer, del Club Ondara Tri-Esport, que va recórrer els 10 kms en 34’13».
La primera dona va ser María Isabel Ferrer, del C.A. Llebeig de Xàbia, que va dominar la prova des del principi fins a l’acabament. El seu temps va ser de 37’17». La segona classificada va ser Cristina Roselló, del C.A. Publidom, amb un temps de 39’23», i la tercera va ser Andrea Abad, també del C.A. Publidom, que va fer un temps de 39’31».
Pel que fa als podis locals, en categoria masculina el primer classificat va ser Vicent Aparisi, seguit de José Pons i Francesc Vicent Roselló, tots ells del Club d’Atletisme d’Ondara. Mentre que en categoria femenina la primera classificada va ser Carol Hernández, seguida de Lorena Hernández i Juani Martínez, també del Club d’Atletisme d’Ondara, un club que va obtindre un altre podi, en concret el tercer lloc d’Ana María Melenchón en la categoria Veterans E Femení.
Prèviament s’havien disputat les proves en les categories prebarrufet, barrufet, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, tant en femení com en masculí. Cal destacar la gran participació de xiquetes i xiquets del nostre poble i la gran victòria de l’ondarenc Roc Martí, del Club d’Atletisme d’Ondara, en la categoria cadet masculí.
Durant l’entrega de premis van estar presents José Ramiro, Alcalde d’Ondara, i Mar Chesa, Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Mar Chesa estava molt contenta per com s’havia desenvolupat la jornada ja que «després de 3 anys necessitàvem que el nostre poble tornara a viure una cursa com la que sempre hem conegut i s’ha demostrat que la gent tenia ganes d’atletisme». També va voler agrair l’esforç del Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització i a totes i a tots els col.laboradors i patrocinadors ja que «sense elles i ells aquesta cursa no seria possible». Parlem de la Policia, Protecció Civil, Associació Espanyola contra el Càncer d’Ondara, Maxima Bikes, Ondara Custom Club, Servicolor, Kefus i els voluntaris i familiars del Club d’Atletisme d’Ondara, un club presidit per Miguel Moreno.

Publicado en Actualitat, Esports.