ONDARA ENGEGA EL SEU PRIMER BUTLLETÍ MUNICIPAL “VILA D’ONDARA” PER FER ARRIBAR LA INFORMACIÓ MUNICIPAL A TOTES LES LLARS DEL POBLE

Ondara, 08.04.22. Traslladar la informació municipal d’Ondara, en tots els aspectes que siguen de l’interès de la ciutadania, i que arribe directament a totes les llars d’Ondara. Amb aquest objectiu naix el Butlletí Municipal vila d’Ondara, que des d’aquest mes d’abril 2022 es repartirà en els domicilis del nostre municipi. El repartiment ha començat hui divendres 8 d’abril. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de l’àrea de Comunicació i de Participació de l’Ajuntament d’Ondara, per a donar resposta a necessitat de realitzar una publicació mensual, segons consta al Reglament Municipal de Participació Ciutadana d’Ondara, que inclou, com a punt de Participació Ciutadana, la participació per mitjà d’un butlletí informatiu municipal, amb l’objectiu de formalitzar una nova modalitat de presa de decisions basada en la participació dels veïns i veïnes d’Ondara, arreplegar el seu dret a la participació plena i en condicions igualitàries, així com potenciar un teixit associatiu ric, plural i dinàmic.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament d’Ondara, a partir d’aquest mes d’abril 2022, s’engega l’edició i repartiment directament als domicilis ondarencs d’un butlletí municipal imprès, de caràcter mensual, per a fer arribar a la ciutadania les propostes dels diversos departaments municipals de l’Ajuntament d’Ondara en el sentit més ampli (cultura, esports, promoció econòmica, serveis socials, patrimoni, joventut, turisme, empresa municipal, etc), que al mateix temps arreplegue la participació dels grups polítics municipals i de les associacions i col·lectius locals.

La intenció és que les iniciatives municipals d’interès per a la ciutadania arriben als seus públics objectius per tots els canals possibles, i dins d’aquests canals, el butlletí informatiu municipal tindrà un paper important per a aconseguir que tota la ciutadania estiga assabentada de les iniciatives que els siguen d’interès; al mateix temps que puguen participar aportant informació o imatges per al butlletí.

Per a això, es posa a l’abast de la ciutadania el correu butlletimunicipal@ondara on les associacions i col·lectius locals podran remetre els seus comunicats d’interès, i on la ciutadania en general podrà enviar imatges i fotografies que vol compartir (aniversaris, celebracions, fotos antigues, etc).

PDF Primer butlletí municipal vila d’Ondara:

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2022/03/Butlleti-Ondara-01-1.pdf

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.