HUI COMENÇA A ONDARA LA RECOLLIDA DE MATERIAL PER A MITIGAR LES CONSEQÜÈNCIES DEL CONFLICTE EN UCRAÏNA

La Regidoria d’Atenció Social ha habilitat el recinte del Prado com a centre logístic per a la recepció, selecció i enviament del material a Ucraïna

Ondara, 08.03.22. L’Ajuntament d’Ondara, en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), ha posat en marxa un pla d’actuació per a fer efectives les indicacions realitzades pel Consolat d’Ucraïna en aquesta crisi humanitària. Des de la Regidoria d’Atenció Social d’Ondara, dirigida per M.ª Carmen Velázquez, s’ha habilitat el recinte municipal del Prado com a centre logístic per a la recepció, selecció i posterior enviament del material recollit a aquells llocs que requereixen ajuda humanitària, per ajudar a totes aquelles persones que han sigut directa o indirectament afectades per aquest conflicte internacional.

A partir de hui 8 de març, es durà a terme la recollida de béns de primera necessitat (sanitari, tèxtil, higiene, refugi i aliments). Les donacions es podran fer els dimarts i dijous de 16:00 a 20:00 hores, i els dissabtes d’11:00 a 15:00 hores, per la entrada del Prado pel carrer Poeta Vicent Andrés Estellés. Totes aquelles persones que estiguen interessades en ser voluntàries en aquesta recollida, poden comunicar-ho al Centre Social Trini Reyes d’Ondara, en el telèfon 966477070.

Igualment, l’Ajuntament d’Ondara vol expressar la seva voluntat i suport a totes aquelles a associacions municipals que vullguen iniciar qualsevol iniciativa per a ajudar davant aquest conflicte bèl·lic que està castigant l’Est d’Europa. En aquest durs moments, l’Ajuntament d’Ondara vol donar tot el seu suport a la veïna Ucraïna.

D’altra banda, des d’Atenció Social es comunica que la Generalitat Valenciana ha habilitat aquest enllaç, en el qual es proporciona informació sobre allotjaments, ajuda humanitària, etc:

https://gvaoberta.gva.es/va/ucrania

També s’informa a totes aquelles famílies que vullguen registrar-se com a Família Acollidora, que en la web de la Generalitat Valenciana (Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives) es troba tota la informació necessària per a iniciar el procediment d’inscripció en el Registre de Famílies Acollidores:

https://inclusio.gva.es/va/web/menor/procedimiento-de-inscripcion-en-el-registro-de-familias-educadoras375

Publicado en Actualitat, Ajuntament.