L’AJUNTAMENT D’ONDARA DENÚNCIA ELS ACTES VANDÀLICS A L’ASCENSOR DE LA PASSAREL·LA DEL CENTRE COMERCIAL

Ondara, 07.03.22. Davant els actes vandàlics ocorreguts aquest cap de setmana en la passarel·la del Centre Comercial, des de la Regidoria de Manteniment de l’Ajuntament d’Ondara es demana la col·laboració de la ciutadania i s’informa que el trencament de tres vidres a pedrades de l’ascensor de la passarel·la, tenen un cost de substitució de 3.000 euros, que hauran de sufragar les arques municipals

L’Ajuntament d’Ondara i la Policia Local estaran vigilants perquè el que es mostra a les fotos no torne a produir-se, i es demana la col·laboració de la ciutadania perquè entre tots aconseguim més prompte que tard eliminar el vandalisme i l’incivisme al poble.

Cal recordar que, segons l’Ordenança de Civisme (2010), l’article 17 diu: ”Queda prohibit els actes de greu deteriorament, com les destrosses dels espais públics o les seues instal·lacions o elements”. I més endavant també diu: “Sense perjudici dels que disposa la legislació penal i de protecció de la seguretat ciutadana, les conductes descrites són constitutives d’infracció molt greu”. Les infraccions molt greus van de 501 a 2000 euros.

AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.