ONDARA ELEVA A PLE LA SOL·LICITUD D’AJUDES A L’IVACE PER A LA FASE III DE MILLORA DE L’AVINGUDA D’ALACANT I ÀREA MARJALS, I POLÍGON MARJALS 5-6-7 EN 2022

L’objectiu del projecte és completar les actuacions I i II, realitzades en 2018-2019, i 2021, que van ser sufragada per l’Ivace

Ondara, 22.02.22. L’Ajuntament d’Ondara celebra aquest dijous 24 de febrer 2022 ple ordinari, i entre els assumptes de l’ordre del dia, destaca la sol·licitud de subvenció a la Generalitat Valenciana (IVACE – Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), per a les obres de Millora de les condicions d’Àrea Marjals i Avinguda d’Alacant (Fase III) i projecte de millores en el polígon industrial Marjals 5-6-7, Fase III. Amb aquesta petició, segons ha avançat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, “l’Ajuntament d’Ondara vol comptar amb els recursos necessaris per a impulsar i completar la tercera fase de les obres de millora dels polígons i àrees industrials”, la primera fase de les quals es va executar en 2019, i la segona en 2021, amb fons de l’IVACE, en l’Avinguda d’Alacant i Sector Marjals 5, 6 i 7.

El que s’eleva a ple és la sol·licitud de subvenció per a emprendre les accions descrites en la Memòria tècnica de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics 2022, de millora de les condicions de l’àrea Marjals i Avinguda d’Alacant Fase III, i del polígon industrial Marjals 5-6-7 (Fase III), per a sufragar un projecte previst per a realitzar-se en la present anualitat 2022. La millora de les condicions de Marjals i Av. Alacant (Fase III) té un pressupost estimat de 199.015 euros, per a continuar executant el projecte de millora en la mobilitat urbana iniciat en 2019. Destaca la millora viària consistent en la renovació de l’asfaltat de la via; la instal·lació del CCTV (circuit tancat TV) connectat amb la Policia Local per a la vigilància en el Polígon (en la fase II es va realitzar la instal·lació en el parc comercial); la millora en la mobilitat urbana (adequació de carril bici i aparcaments per a bicicletes i patinets elèctrics); la millora de la xarxa contra incendis mitjançant la instal·lació d’hidrants; la millora de la zona verda del polígon i la senyalització horitzontal i vertical i directori d’empreses.

Quant al projecte de la fase III de millora de Marjals 5, 6 i 7, està pressupostat en 198.485 euros, i consisteix en millores en la mobilitat urbana (adequació i habilitació d’aparcaments per a bicicletes i patinets elèctrics); la millora en l’enllumenat públic amb la instal·lació de lluminàries energèticament eficients; la millora de la zona verda del polígon, amb creació de zones biosaludables i instal·lació d’elements de regeneració paisatgística i ambiental, i el directori d’empreses i serveis existents en el polígon.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.