NOVA XERRADA-COL·LOQUI DE LA COMISSIÓ D’IGUALTAT D’ONDARA: “CICLE ACTIVA – CICLE MENSTRUAL I RENDIMENT ESPORTIU FEMENÍ”, EL DIJOUS 24 DE FEBRER A LA CASA DE CULTURA

Aquest mes de febrer, l’activitat tindrà lloc el proper dijous 24 de febrer a càrrec de Nuttraining i Endurance, i abordarà els efectes i símptomes del cicle menstrual i com afecta el rendiment femení

Ondara, 18.02.22. Des del passat mes d’octubre 2021, s’han reprès les activitats propostes per la Comissió d’Igualtat d’Ondara, amb la celebració de xarrades – col·loqui mensuals, obertes a tota la ciutadania, amb la participació de persones i col·lectius vinculats amb la defensa de la igualtat i el treball contra la violència de gènere. Al mes de gener no es va poder celebrar la xerrada a causa de l’alta incidència pel covid, però aquest mes de febrer es reprenen aquestes xerrades obertes a la ciutadania.

La xerrada-col·loqui d’aquest mes de febrer 2022 tindrà lloc el proper dijous 24 de febrer a les 18:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, titulada “Cicle Activa: Cicle Mensual i rendiment esportiu femení». Aquesta xerrada abordarà en profunditat els efectes i símptomes del cicle menstrual i com afecta el rendiment femení. També es tindrà en compte el tipus de preparació i ajust en la càrrega d’entrenament en funció de les fases del cicle menstrual. A càrrec de Nuttraining i Endurance.

Vols fer d’Ondara un poble més igualitari?

Vine i participa, t’esperem!

*COMISSIÓ D’IGUALTAT*

*REGIDORIA D’IGUALTAT AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Cultura.